Totalul afișărilor de pagină

9 mai 2015

Imbratisarile...

IMBRATISAREA, INFRUMUSETEAZA VIATA
Este bine dovedit ca toti avem nevoie de contactul fizic cu cei dragi. Imbratisarea este forma cea mai importanta de transmitere a acestei miraculoase calduri umane.

Cand ne atingem, in imbratisarea afectuasa, invioram imens simturile si reafirmam increderea in propriile sentimente. Adeseori nu gasim cuvintele portivite pentru a exprima ce simtim: acea imbratisare este coplesitoare.

Alteori nu indraznim sa spunem ce simtim, ori din timiditate ori ca sentimentele ne tulbura; si in aceste cazuri imbratisarea isi dovedeste amploarea.

Imbratisarile, pe langa senzatia de bine ce ne-o lasa, alina durerea, depresiunea si anxietatea. Provoaca stimulari psihice si foziologice pozitive, la cel ce imbratiseaza cum si la cel imbratisat.

Este o comuniune imensa de bine ce se transmite de la unul la altul. Este important de stiut: imbratisarile, prin aceasta ampla manifestare afectuasa in compnia semenilor, sunt chiar necesare pentru dezvoltarea personalitatii.

Ce ne aduce o imbratisare?
Este important pentru oricine de a ne simti protejati, prin acest simplu, dar extrem de generos gest, dar si mai mult pentru copii si batrani, ce, frecvent, depind mult de dragostea celor din jur.
 SIGURANTA
Increderea, din propria fire sau de la cei apropiati, ne face sa avansam cand teama afecteaza dorinta de a participa cu entuziasm la provocarile vietii.

INCREDERE
Cand transmitem energia noastra prin imbratisare, cu siguranta propriile noastre forte cresc.

   FORTA
Contactul fizic in imbratisare implica o energie vitala capabila de a vndeca sau usura suferinta.

   SANATATE
Prin imbratisare transmitem un mesaj de recunostere a valorii si a nobletii ce este depozitata in fiecare…

  INCREDERE IN SINE

 … Ai imbratisat deja astazi pe cineva? Nu uita: nu pierde prilejul unei mari binefaceri…

O IMBRATISARE  face si spune multe: imbratiseaza prietenul sau prietena ta, imbratiseaza cu toata caldura pe toti cei dragi tie, imbratiseaza-ti copiii, chiar si un animal sau o planta draga.

IMBRATISEAZA  TOTUL !
-sursa-http://www.traiestezambind.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu