Totalul afișărilor de pagină

18 mai 2015

PROPRIILE CUVINTE CARE MANGAIE ...

Faptul ca va auziti gandurile, sau mai precis tumultul, zbuciumul din cap, mintea, va indeparteaza de a avea un dialog adevarat cu voi. Mai mult de atat, uneori nu constientizati, nu va dati seama de banda mentala care nu se opreste si doar fugiti de voi. Oricand realizati acel moment e ca si cum aveti posibilitatea sa inlocuiti banda, softul cu care ruleaza mintea, este o oportunitate uriasa de a resofta programul. 

Acum vine momentul ca inima sa-i vorbeasca mintii, ca ea sa preia din nou controlul asupra situatiei. Adevaratul dialog se bazeaza pe incurajari, pe afirmatiile pe care le simtiti intuitiv ca vi se potrivesc. Vorbiti-va cu blandete, cu caldura, cu afectiune, cu voce tare daca se poate, sau daca va simtiti mai bine faceti-o in scris. Probati ambele variante sa vedeti care vi se potriveste in momentul respectiv. Daca optati pentru varianta in scris, luati hartia si scrieti-va intuitiv propria colectie de cuvinte, afirmatii, propozitii de sustinere, orice vine din vibratia iubirii, o sa observati ca la anumite cuvinte, propozitii o sa simtiti inima vibrand sau o anumita rezonanta semn ca pe acelea sa insistati.Luati-le pe capitole: legate de felul cum aratati, mai ales pe zonele unde stiti ca mintea are anumite sensibilitati: "Sunt frumo(a)s/a, am un zambet frumos si natural, ma simt bine in pielea mea si in corpul meu caruia ii multumesc etc." 

Legat de incredere/sustinere:“Ma accept total si profund asa cum sunt. Ma sustin mereu. Ma simt in siguranta in iubire. Ma bazez pe mine si pe forta mea interioara. Am incredere in mine si in abilitatile mele unice. Ma iubesc pur si neconditionat. Am grija de mine si de nevoile mele.  Ma exprim liber si ii las si pe ceilalti sa fie liberi. Ma iert si ma eliberez. Merit tot ce este mai bun si mai frumos din partea univsersului.“
Acestea sunt doar exemple, simtiti-va liber sa adaugati orice simtiti voi. Cititi-le cu rabdare astfel incat sa va dati seama de ce va sopteste inima in legatura cu ele si doar fiti atenti. 

Orice ati experimenta zilnic ca lectii ele se bazeaza mereu pe aceleasi emotii si ganduri iluzii, prin urmare, oricat de complexa pare situatia in care va aflati toate solutile se bazeaza pe iubire sau derivatele acesteia: pace, acceptare, incredere, armonie, bucurie etc. 

Faceti pace cu emotiile care vor sa se elibereze, caci tulburarea mintii asta inseamna, ca e vremea de schimbare si treceti la reprogramarea ei cu iubire. Scaldati-va mintea, corpul in iubire prin cuvinte balsam.
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu