Totalul afișărilor de pagină

11 mai 2015

Suveranitatea multidimensională...

Fiecare clipă este un eveniment unic, miraculos, uluitor; totuşi, fiinţele umane alunecă şi se cufundă în vibraţia anodină, fadă, monotonă, a uniformităţii, impasibili la miracolul, magia şi sincronicitatea tuturor existenţelor. Fiecare clipă este o conexiune personală cu Divinitatea. Atunci când vă menţineţi în momentul prezent, lăsându-vă învăluiţi şi păstrându-vă conştienţa asupra propriei magnificenţe, întâmpinând şi contemplând evenimentele cu bucurie, recunoştinţă şi apreciere, se revarsă un flux stabil şi se stabileşte o conexiune fermă cu matricea supremă, ţesătura plăsmuită cu măiestrie de Divinitate, în care toate sunt cu putinţă. Această matrice este accesibilă prin portalul inimii.
Recunoştinţa deschide poarta şi pregăteşte făgaşul, iar voi păşiţi în fiecare nou şi proaspăt ACUM. Oamenii au tendinţa de aduce reverberaţiile trecutului în fiecare ACUM, ceea ce afectează forţa vitală, precum şi bogăţia de mişcare. Trecutul nu face decât să se recreeze pe sine însuşi, la o vibraţie uşor diferită, însă rămânând propria-şi reflexie.
Fiece ACUM care este onorat vă poartă dincolo de prag, vă deschide poarta, portalul către manifestarea voastră divină, înspre fluxul divin, în care Graţia vă este însoţitor şi călăuză. În această stare de graţie, voi oferiţi Întregului, colectivităţii, o frecvenţă pură care transformă, elevează, sublimează tot ceea ce atinge.
Inima şi mintea fiecărui locuitor al Pământului, sunt în curs de trezire. Această realitate, acest holojoc constituie o matrice de energie densă, ţesută de o astfel de manieră încât să vă menţină preocupaţi, concentraţi şi dependenţi. Imaginaţi-vă că holojocul pe care îl numiţi existenţă, ce vă menţine ferecaţi într-o anumită mentalitate, într-un mod specific de gândire şi vă determină, totodată, anumite acţiuni, nu este decât un program. Acest holojoc este asemenea unuia dintre programele voastre de televiziune.
O parte din serviciul vostru divin, din misiunea voastră nobilă în favoarea Întregului, presupune implicarea şi participarea activă în acest holojoc, totul rezidând în transformarea energiei. Fiinţele umane sunt transformatoare multidimensionale ale frecvenţelor vibratorii scăzute, dense, mohorâte. Transformarea se petrece în ACUM, în spaţiul inimii, luminat de conştienţă. Majoritatea oamenilor şi-au ferecat inima. Misiunea voastră este de a converti, sublima şi transmuta frecvenţele aferente durerii, pierderii Dragostei, ale trădării şi respingerii, pe care le purtaţi în propriul câmp energetic al inimii. Atunci când aceste frecvenţe emoţionale vor fi fost sublimate şi transmutate, vor deveni daruri oferite Întregului. O dată ce portalul inimii va fi fost purificat de orice durere, fie reală, fie imaginară, va deveni, la rândul său, un transformator de mare putere, utilizat pentru a converti frecvenţele dense ale fricii, urii, prejudecăţilor şi inerţiei, care vibrează în conştiinţa colectivă.
O practică alchimică de succes este de a inspira înlăuntrul inimii, suferinţa din lume, şi de a o expira apoi, transmutată. O altă practică alchimică de succes este de a vă dărui şi revărsa bucuria, recunoştinţa şi aprecierea în fiecare ACUM, dintru conştienţa suveranităţii voastre multidimensionale. Vă îmbrăţişăm, prezentându-vă omagiile noastre şi ne retragem, adresându-vă invitaţia de a vă statornici în inimă, de a rămâne în ACUM, scăldându-le în bucurie, recunoştinţă şi apreciere.
-Sursa: editura foryou-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu