Totalul afișărilor de pagină

22 mai 2015

Cum sa facem fata singuratatii spirituale...

Pentru persoanele care sunt trezite din punct de vedere spiritual nu este deloc neobisnuit sentimentul de instrainare si de lipsa de conexiune cu cei din jur.

 Experienta insingurarii vine la pachet cu trezirea spirituala.
Cu toate ca ne putem simti conectati cu sistemul nostru intern de ghidare, s-ar putea ca, in acelasi timp, sa nu ne gasim locul in civilizatia moderna, in care materialismul, consumerismul si negativitatea adesea sunt suverane.
 Daca treceti printr-un proces de trezire sau daca deja ati trecut, atunci cu siguranta stiti ce inseamna sa fii respins de turma.

Asadar, cum putem mentine un sentiment de unitate cu ceilalti in timp ce simultam simtim ca suntem separati de toti cei din jurul nostru?
Iata cateva metode ajutatoare pentru a face fata singuratatii spirituale:

    1) Realitatea in sine este doar o piesa in constiinta. Totul e un vis.
Chiar acum visati. Nu la propriu, ci in sensul in care atunci cand veti muri, va veti trezi intr-o alta dimensiune.
Veti realiza ca viata si calatoria voastra au fost asemeni unei piese de teatru, avand menirea ca voi sa puteti evolua ca suflete. Dand un astfel de zoom out si abordand acest unghi va va ajuta sa lucrati cu singuratatea, deoarece ne reaminteste ca viata noastra este o manifestare a constiintei si o proiectie a creativitatii noastre.
Nu luati lucrurile prea in serios! Invatati din vis, ascultati-l si explorati-l. Dar nu lasati continutul visului sa va tina pe loc.
      2) Actionati din iubire si nu din frica
Nu lasati ganduri precum “voi ramane singur toata viata”, “niciodata nu voi gasi un grup de prieteni” sau “niciodata nu voi gasi pe acel cineva cu care sa ma conectez” sa va domine constiinta.
Problema in folosirea fricii ca factor motivational este faptul ca aceasta in sine ne va indeparta si mai tare de ceea ce vrem cu adevarat.
 De exemplu, daca ne este teama ca vom fi singuri, vom atrage si mai multa singuratate in viata noastra.
Ar fi cineva vreodata atras din punct de vedere energetic de vibratiile pe care frica si auto-compatimirea le au?
Actionati dintr-un spatiu al sigurantei si al iubirii de sine si veti atrage inevitabil acestea in viata voastra.
Atunci cand permiteti ca frica sa fie sentimentul dominant, de fapt ii transmiteti Universului ca inca nu sunteti pregatiti sa pasiti in maretie.

       3) Lasati-va dusi de val
Viata in lumea moderna poate fi frenetica. Nu este nevoie sa va grabiti si nici nu este nevoie sa incercati macar sa castigati cursa aceasta in van.
Tineti minte - nu exista un loc in care „trebuie” sa fiti, ceva ce „trebuie” sa faceti si nici cineva pe care „trebuie” sa impresionati in vreun fel.
 Uneori ne provocam anxietati prin modul in care incercam sa atingem si/sau sa mentinem standardele impuse de societate.
 Nu aveti nevoie de un grup de 10 prieteni cu care sa iesiti in fiecare weekend si nici nu aveti nevoie de o relatie ca-n Twilight.
Traind cu asemenea asteptari vom crea doar stress si confuzie.
Sa invatam cum sa ne relaxam si sa lasam totul sa fie este cel mai bun lucru pe care il putem face pentru a ne crea o viata fericita.

Ascultati-va intuitia si faceti lucrurile care va vin in mod natural sa le faceti. Viata este despre calatoria in sine. Conlucrati cu Universul, ascultati-va Inima si fiti deschisi la Posibilitati.

       4) Cautati-i pe ceilalti
Intotdeauna sa tineti minte – sunt multi oameni treziti in jurul vostru. Nu fiti descurajati daca nu i-ati gasit inca, chiar langa voi.
 Intreprindeti actiuni in directia pe care doriti ca viata voastra sa o ia si conlucrati cu Universul, astfel incat acesta sa poata crea sincronicitati pentru voi. Urmati un curs de yoga sau un workshop tinut la un magazin „alternativ” de langa voi. Mergeti la o cafenea progresista. Intrati intr-o comunitate spirituala online. Tineti toate usile deschise.
Nu este neobisnuit sa te simti singur sau exclus in aceasta societate, mai ales daca ai perspective si credinte alternative.
 Nu va simtiti prost din cauza aceasta; auto-compatimirea este inutila.
 Fiti mandri ca aveti curajul sa fiti voi insiva, intr-o lume in care individualitatea este suprimata.
Fiti incantati ca, in timp ce va pastrati integritatea, veti avea parte numai de relatii incredibile de aici incolo.
Sunteti iubiti si exista milioane ca voi care simt exact ce simtiti si voi.

Si eu ma simt „singura” din punct de vedere spiritual, cateodata.
 Dar lucrul important de facut atunci cand ne simtim singuri este sa ne schimbam perspectiva, sa actionam din iubire, sa fim mandri ca suntem autentici si sa avem incredere in Univers ca ne va oferi acel sprijin de care avem nevoie, atata timp cat suntem dispusi sa iesim din zona de confort, ca sa cream acele conexiuni.
-sursa- http://www.astrocafe.ro-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu