Totalul afișărilor de pagină

16 mai 2015

Nu e imaginatia voastra – Energia este cu adevărat foarte intensa in aceste momente...

Nu e imaginatia voastra – energia ESTE acum cu adevarat foarte intensa. Aproape toata lumea o simte, mai ales cei care sunt sensibili la energii.
S-ar putea sa va simțiți împinși dincolo de limite, cu o grămadă de lucruri de făcut, in același timp. Parca toți si toate vă cer atenția, in același timp. S-ar putea sa va simțiți si obosiți, fără un motiv medical, ca si cum nu ați dormi destul. Si atunci când aveți nevoie sa va mișcați mai repede, corpul nu pare sa coopereze. Toate acestea fac parte dintr-o transformare importanta si pozitiva a energiei, care a început la sfârșitul lunii martie.
Îngerii spun ca noi – atât in colectiv, cât si individual – facem trecerea de la un nivel, la următorul. In termeni practici, acest lucru înseamnă că un anumit lucru din viața voastră – o relație, locul in care locuiți, locul in care lucrați, modul in care lucrați sau învățați – s-a încheiat. Va veți da seama despre ce este vorba, in momentul in care nu veți mai putea tolera o anumita situație. Acesta este semnalul vostru ca respectivul aspect al vieții voastre şi-a atins scopul.
A merge mai departe poate însemna literalmente sa plecați sau sa renunțați, dar pentru că aceasta acțiune se poate întâmpla in condiții drastice, de regulă, ea implica tranziția cu blândețe, către ceva nou. De exemplu, sa începeți sa lucrați cu jumătate de normă ca vindecător si apoi să vă dezvoltați activitatea, până când veți putea face tranziția completă de la locul vostru de muncă actual.
Poate însemna si ca primiți sprijin care sa va ajute sa va vindecați situația actuală, in loc sa fiți siliți sa acceptați disfuncționalitate si aspecte toxice. De exemplu, in momentul de faţă, o ideea bună ar putea fi sa mergeți la consiliere sau sa faceți parte dintr-un grup de suport. In energia prezentului, noi nu avem capacitatea de a pretinde ca suntem fericiți, atunci când nu suntem. Totul este legat de autenticitatea faţă de tine însuţi.
Chiar daca nu va simțiți inca pregătiți, vi se cere sa renunțați la vechile moduri de lucru, de relaționare si de viata. Vi se cere sa va gândiți la posibilitati in afara cutiei. Așadar, s-ar putea sa primiți mesaje referitoare la începerea unui nou proiect, diferit de tot ceea ce ati mai făcut pana acum. Întotdeauna, noua sarcina care vi se propune are de-a face cu scopul vindecării si al ajutorului.
Ingerii spun ca ne îndepărtam cu toții, in colectiv, de individualismul la locul de munca, îndreptându-ne spre o era noua, a muncii in cooperare cu ceilalți. Nu va veti simti singuri, pentru ca veti avea o echipa de parteneri care gândesc la fel. Fiecare partener aduce in cadrul proiectului calitatile si puterea din zona sa de experiență. Pentru ca generatia indigo ne-a invatat pe toti importanta încrederii in propria intuiție si a autenticității propriilor sentimente, parteneriatele se vor dezvolta sub forma unor cooperări pe termen lung. Aceste parteneriate isi fac acum cunoscuta prezenţa, asa ca fiti atenți la ofertele de ajutor sau la oamenii care apar cu idei noi. Veti vedea acest spirit antreprenorial de grup si pe site-urile dedicate colectelor publice pentru proiecte (crowdfunding).
Este esential sa va ascultati corpul si sa va odihniți atunci cand va simțiți obosiți. Chiar daca nu dormiți de obicei in timpul zilei, s-ar putea sa fiti surprinsi ca acum puteti sa o faceti. Urmati-va îndrumarea interioara spre detoxifiere si schimbati-va dieta, astfel incat sa mancati o hrana ușoara, sănătoasa si organica.
Nu cedati presiunii de a face toate lucrurile deodată. Universul este flexibil si se conformează programului si ritmului vostru. Detoxifierea implica eliberarea de stresul cauzat de presiune. Asadar, chiar daca aveti un program supraincarcat, sa va faceti timp pentru yoga si meditatie reprezinta o buna investitie a timpului. Studiile arata ca fie si doar 30 de minute de yoga va pot reduce nivelul stresului si puteti face acest lucru cu ușurință, daca mergeti la ore de Yoga usoara sau de recuperare sau daca lucrati, urmarind exercitiile usoare de yoga de pe YouTube. Puteti medita folosind una sau mai multe dintre meditatiile mele gratuite, dând click pe fiecare carte cu Arhangheli si citind indicațiile din josul fiecărei cârti la adresa: www.angeltherapy.com/meet-the-angels. Investiția de timp in yoga si meditație da rezultate, deoarece va da, in mod real, mai multa energie si astfel simțiți ca aveți mai multe ore utile, intr-o singura zi.
Ingerii aseamănă energia momentului de faţă, cu a te afla pe o barca, in mijlocul oceanului. Destinația catre care va indreptati este frumoasa si merita efortul calatoriei, dar pana sa ajungeti acolo, puteti trece prin unele turbulenţe. Ingerii ne sfatuiesc sa ne pastram aproape de catargul central al vasului – o metafora care inseamna sa ne pastram cu fermitate credinta si sa ramanem centrati prin rugaciune, meditatie si grija fata de sine.
Daca aveti nevoie de ajutor, comunitatea prietenoasa a ingerilor si eu insami va stam intotdeauna la dispozitie, pe pagina mea de Facebook si pe Instagram.
Impreuna, suntem asemenea unei multimi de lumanari aprinse care isi pun laolalta stralucirea, pentru a ne lumina unii pe ceilalti si intreaga lume.
-sursa- editura foryou-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu