Totalul afișărilor de pagină

16 nov. 2015

CAI CREATOARE...

Sufletul tau doreste sa se exprime in moduri creatoare. Ghizii si ingerii te calauzesc,sa-ti umpli viata de arta si creativitate.Exprimarea creatoare te face sa te simti plin de viata,de entuziasm,si sa-ti reaprinzi pasiunea de a trai.
Ingerii iti sugereaza sa cauti astfel de cai la locul de munca si acasa. De exemplu sa scrii,sa canti,sa pictezi,sa cosi,sa redecorezi ori sa practici unele mestesuguri. Permite-i artistului din tine sa se manifeste,sa se bucure de libertatea de exprimare. Poti lucra la un proiect insemnat pe care l-ai tot amanat,sau poti urma un curs de creatie,de fotografie,dans.
Ai daruit mult in ultima vreme si a venit vremea sa primesti. Echilibrul intre a darui si a primi este esential pentru a-ti mentine energia,starea de spirit si motivatia la un nivel suficient de ridicat.
Investeste in tine insuti,si fa-ti timp sa te ingrijesti,sa faci ceea ce-ti place,sa creezi. Copilul tau launtric se bucura de aceasta atentie plina de iubire.Apreciaza tot ceea ce ai facut,si viata ta se va umple de belsug,abundenta de prosperitate,iubire neconditionata.

Afirmatie utila:

Astazi creez frumos. Ceea ce creez,creez cu iubire si bucurie.
-sursa- http://zborinfinit.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu