Totalul afișărilor de pagină

9 nov. 2015

Invocarea Flacarii Aurii a Iluminarii ...

    Mareata Flacara Aurie a Iluminarii, din Inima lui Dumnezeu, din Marele Soare Central, invoc prezenta preaiubitului Zeu si a preaiubitei Zeite Meru in inima, in mintea si in sufletul meu. Va cer sa-mi inundati fiinta cu pretioasele esente ale Iluminarii, revarsate peste mine cu o stralucire nelimitata, pentru a transforma tot ceea ce nu este perfectiune Divina in constiinta mea.
       O, Flacara a Luminii, atat de stralucitoare si radianta,
       O, Flacara a lui Dumnezeu, atat de minunata ochilor,
       Fantani nesecate de intelepciune,
       Aduceti-ma inapoi, acasa, in inima soarelui!
       Vino acum, in deplinatatea fortei tale,
       Ia-ma de mana si deschide-mi ochii,
       Umple-mi viata cu minunile tale,
       Revarsa prin mine valvataia Flacarii Iluminarii!
       Prin urmare, aleg sa pasesc cu Dumnezeu prin focul Iubirii din inima mea. Declar ca eu sunt Dumnezeu in manifestare. De asemenea, declar ca exista un maret Rau de Lumina Radianta Aurie a Iluminarii ce curge prin mine si ca eu sunt acest Rau de Lumina, eu sunt acest Rau de Pace Aurie.      Acum declar ca intreaga mea constiinta, fiinta si existenta sunt inghitite in prezent de Lumina, scaldate in bratele Iubirii. Aceasta lume in care traiesc este plina de Lumina, plina de Iubire si Victoria este sigura. Propria mea victorie este sigura, pentru ca sunt acum o raza Divina de iubire-iluminare, care transmite balsamul Divinei vindecari catre fiecare parte a mea si a oricarui barbat, femeie si copil de pe aceasta planeta.
       O, Flacara a Iubirii, atat de minunata ochilor mei, trimite lumina ta aurie prin mine, astazi. Binecuvanteaza, vindeca, ilumineaza si pecetluieste-ma pe mine si intreaga omenire, pentru totdeauna, in Lumina lui Dumnezeu, cea fara de sfarsit.
-sursa- http://telos-revelatii.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu