Totalul afișărilor de pagină

4 nov. 2015

Legea Gratiei Divine...

Atunci cand avem nevoie de ajutor ne rugam si Ingerii ne ajuta imediat astfel incat orice situatie prin care trecem sa se rezolve inspre binele nostru cel mai inalt.
Ce facem atunci cand vrem sa ajutam pe cineva ? Nu avem dreptul de a trimite vindecarea altei persoane fara ca aceasta sa ceara sau sa permita acest lucru. Cand ne rugam pentru cei din jurul nostru facem un lucru minunat dar ….s-ar putea sa intervenim in karma lor si sa le preluam o parte din energii si asta ne poate afecta.
Daca trimitem vindecare altor oameni fara ca ei sa ceara ajutor si sa-si invete lectiile spirituale pe care le au de invatat ,energia acelor situatii se poate intoarce asupra noastra si ne poate crea blocaje. De exemplu,daca trimitem vindecare pentru o relatie conflictuala ii putem impiedica pe cei in disputa sa-si invete lectiile privind crearea armoniei..asta se poate sa ne aduca noua o lectie.
Legea Gratiei depaseste Legea Karmei,este legea spirituala care ne permite sa trimitem iubire,lumina si vindecare altor persoane fara ca acestea sa stie si sa ceara acest lucru.
Atunci cand ne rugam sub legea Gratiei noi impiedicam orice consecinte karmice sau blocaje sa se intoarca impotriva noastra,tot ceea ce trebuie sa spunem la sfarsitul rugaciunilor este „SUB LEGEA GRATIEI”
De exemplu (si veti face ceva minunat daca va veti ruga de fiecare data cand vedeti o ambulanta):
„ Va multumesc Fiinte Inalte de Lumina(sau Doamne,Ingeri,Iisus) pentru ca trimiteti Lumina,Iubire si Vindecare in aceasta situatie si tuturor celor implicati ,sub Legea Gratiei!”
Sa ne fie de folos,namaste!
-sursa- https://vindecaviata.wordpress.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu