Totalul afișărilor de pagină

20 nov. 2015

IUBIREA CALEA TA ...

Nascut in Iubire si din Iubire, ai fost si esti dintotdeuna Iubire. Te numesti Iubire. Orice alegeri ai ales si ce nume ti-ai dorit sa porti si dincolo de experimentele tale, TU, prin esenta divina esti IUBIREA.
 
Esti propria ta cale. Nu te poti rataci. Nicio alegere a ta, nu ti-a stins stralucirea, oricate piedici ai intalnit si ti-ai pus tu in drumul tau prin jocul iluziei, ai ramas neschimbat, perfect si desavarsit. Iubirea, ceea ce esti tu, este ENERGIA DIVINA CREATOARE, ESTE INIMA, PULSUL, CALEA, SURSA si orice sens ai alege si oricat ai calatori din dorinta de experimentare, intotdeauna, ajungi tot la tine. Esti Creatorul in manifestare.
 
Nu poti fugi de tine, dar ai incercat. Ai facut alegeri care sa-ti micsoreze increderea in cine esti tu, ai ajuns sa crezi ca meriti dureri si pedepse majore, ti-ai desconsiderat sinele si ai ingenunchiat dogmelor, convins ca esti incapabil de iertare si te-ai asuprit zabovind in energia dezarmoniei, a urii, a fricii, judecatii si competitiei. 
Tu esti TOTUL. Esti armonia perfecta si echilibrul desavarsit. Nu poti trai in ceea ce nu esti. Priveste in adanc, in interiorul tau, patrunde in profunzimea fiintei tale, permite-ti sa vezi adevarul si LUMINA va tasni precum razele soarelui cautand pamantul sa-l incalzeasca.
Este vremea. Ai curajul sa privesti in tine si sa iti accepti DIVINITATEA. 
Tu ai curaj infinit. In tine se afla puterea infinita. Ai puterea extraordinara de a-ti oferi totul. Poti scoate din tine tot ceea ce nu iti apartine, programe, frica, ura, agresivitate, judecata (priveste in tine si vei sti ce nu iti foloseste), precum buruiana pe care o smulgi de la radacina pentru a planta noi seminte roditoare, asa procedeaza si cu tine, ce nu iti foloseste in evolutie scoate din radacina, anuleaza, adauga alta energie, a aprecierii, a iubirii, a increderii, a calmului s.a.m.d.
 
Esti Co-Creator, creeaza!
Accepta-ti fricile, nu le respinge, nu iti fie rusine de tine, considerandu-te mic din cauza acestora. A infrunta ceea ce este face sa poata fi si vindecat. Nu fugi. Nu te abandona, crezand ca cineva trebuie sa vina sa-ti ia cu mana "creatia ta". Tot tu, sprijinit, poti sa inlaturi sa o metamorfozezi. Acolo unde ai lovit acum mangai. Acolo unde ai inchis ochii acum ii deschizi si privesti. Acolo unde ai judecat te duci si ierti. Ierti, pentru ca meriti aceasta iertare, a fost o alegere, iar acum faci alta alegere cu un alt rezultat, unul pe masura a ceea ce esti tu, Iubire.
 
Solutia in toate este sa accepti ca exista remediul. Si sa il folosesti. Esti grozav atunci cand faci ceva pentru tine. Esti grozav oricum, arata-ti acest lucru si nu va mai fi nevoie sa cauti si sa auzi din exterior cat de minunat esti tu. Esti grandios si sublim. Ai vazut asta in tine?  Este vremea sa o vezi.

Fiecare alegere a ta este un progres. Adu-ti merite, aplauze. Sunetul bucuriei este inaltator, manifesta-l.
Cu fiecare progres realizezi cine esti tu, Calea iti arata cine esti tu, cand lucrezi cu tine pentru tine, Universul, Tu, daruiesti din ceea ce esti, asa incat IUBIREA CURGE LIN IN PLINATATE SI DESAVARSIRE, LA TOATE NIVELURILE SI ASPECTELE CREATIEI. 
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu