Totalul afișărilor de pagină

10 nov. 2015

Dimensionarea luminii ...

Dacă lumea ar fi o hologramă 3D sau o iluzie, noi nu suntem cu adevărat angajaţi în această lume dimensională, ci mai degrabă suntem suprapuşi în această lume ca o umbră. Dacă luăm fiecare dimensiune ca o umbră, ce se întâmplă atunci când lumina va străluci peste noi? Ştiinţa spune că lumina există simultan în două stări: undele electromagnetice şi fluxurile liniare de particule numite fotoni. Lumina nu este nimic mai mult decât o frecvenţă electromagnetică (dimensiune), care interacţionează temporar cu o altă dimensiune şi este motivul prin care poate avea simultan două stări. De fapt lumina poate există în acelaşi timp în toate dimensiunile. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi încă dovedit. Ceea ce experimentăm este rezultatul acestor stări energetice. La fel ca toate cele trei dimensiuni existente în acelaşi punct în spaţiu, se creează mai multe dimensiuni ale luminii. Ca şi experienţa umană, lumina pe care o cunoaştem nu este nimic mai mult decât o difracţiune a acestei compoziţii. Iluminarea noastră în această privinţă este doar un bob de nisip din galaxie. Ce se întâmplă atunci când sistemul nostru de convingeri este lovit atât de tare încât sparge bobul de nisip şi rearanjează structura atomică?
Dualitatea
Călătoria sufletului nostru este percepută de o construcţie a trei dimensiuni şi este limitată de întuneric şi lumina. În partea galaxiei în care sunteţi există dualitate. Chiar şi natura fiinţei tale este în dualitate. Tu exişti , dar nu exişti. Sufletul tău există, dar nu se poate vedea. Centrul acestei galaxi pe care voi o numiţi soarele central, este o stea binară care este compusă din două părţi. Există câteva legi fundamentale care definesc realitatea voastră şi acest lucru numai în primele trei dimensiuni. Ajungând la dimensiuni mai mari, nu toate legile fizicii se aplică.
Primele șase Dimensiuni
Fiecare dimensiune există pentru un motiv diferit şi nu sunt două la fel. Este speculat că există un număr infinit de dimensiuni într-un vid numit spaţiu. Acestea au propriile reguli şi sunt super-autostrazi pentru energie, în timp ce altele sunt construite pentru a avea o experienţă. Oricare ar fi motivul dimensiunii, este dincolo de puterea noastră de înţelegere. Iată primele cinci dimensiuni, analizate de Maya, pe secretele.com.
În Dimensiunea zero sau nulă există o gâtuire a energiei. Aceasta este doar un punct în spaţiu fără nici o masă. Ea există mai mult pentru a fi un marker pentru următoarele dimensiuni. Fără dimensiunea zero nu poate exista nici o hologramă. În numerologie, numărul 0 este un suport de spaţiu.
Prima dimensiune este destul de liniară în design, deoarece nu există nici o altă dimensiune de cea nulă. În cazul în care dimensiunea zero este un punct în spaţiu, prima dimensiune este un plan la fel de mare ca acel punct. Acest plan va rămâne în aceeaşi linearitate cu percepţia ta, indiferent cât de mult încerci tu să înţelegi din ea, deoarece ea nu poate arăta mai mult. Acesta nu poate fi mai mult decât un singur plan pentru că este ceea ce este. În numerologie 1 este un nou început.
A doua dimensiune adăugă o lăţime pe planul singular al primei dimensiuni. În cele din urmă aceasta oferă posibilitatea de a crea adâncimea şi substanţa concretă a modului în care percepem. Cu primele două dimensiuni (plus dimensiunea nulă), vom vedea a doua dimensiune ca pe ceva similar cu un panou de hârtie. Când ne uităm la o bucată de hârtie dintr-o parte, devine solidă şi arata ca o linie. Când hârtia este oglindită pe suprafaţa sa de scris, o să vedem o zonă mare, dar nu şi conceptul dincolo de lungime şi lăţime. Numai în a 3-a dimensiune putem realiza abundenta celor trei. În numerologie 2 este dualitatea umanităţii vs divinitate.
A treia dimensiune este una care dă înălţimea lungimii şi lăţimii, fiind ultimul pas necesar pentru a crea o zonă care poate avea masă (va avea masa numai dacă se poate). Acceptăm a treia dimensiune ca ceva care este. Am venit pe pământ cu o percepţie completă pentru a avea primele 3 dimensiuni activate şi deschise. Cea de a treia devine un gând solidificat. A 3-a dimensiune face ca totul să fie mai solidificat şi vibraţia mai scăzută. Cu cât vibratia este mai scăzută, cu atât mai mult gândurile noastre percep această structură solidă. Toate aceste vibraţii mai mici ajută la formarea dualismului din forma umană. Dacă te uiţi la lumină, aceasta este o frecvenţă care vibrează atât de puternic încât ea nu are nici o structură, dar există.
Cele trei dimensiuni ne oferă o experienţă pe pământ fără a relaţiona cu spiritul care vine în următoarele două dimensiuni. În numerologie, 3 este un număr catalizator.
A patra dimensiune, unde are loc schimbarea cuantică, pe care ne este greu să o înțelegem, este considerată un loc de transferare a energiei. Ea permite să existe mai multe dualităţi aşa că, dacă ne uităm din a treia dimensiune, nu are nici un sens. A patra dimensiune are ca obiectiv crearea spaţiului pentru următoarele şapte dimensiuni. Ea ancorează toate energiile de pe planetă şi stabileşte condiţiile de existenţă ale omului. A patra dimensiune ne pregăteşte pentru a lucra cu dimensiuni mai mari şi ne permite să fim pe această planetă, indiferent de energia pe care dorim să o utilizăm. Este considerată o dimensiune pod. Multe dintre dimensiuni sunt pentru a transfera energia, iar această dimensiune face numai acest lucru. A patra dimensiune este un mediu de comunicare cu frecvenţele înalte ale luminii. Aceasta permite comunicarea cu planeta pământ, spirite şi orice alte fiinţe de lumină precum maeştrii înalţi.
Amintiţi-vă că maeştrii înălţaţi au împărtăşit a treia dimensiune până când ei s-au înălţat la o dimensiune mai mare, ei se aflau în a treia dimensiune, dar vibrează la o dimensiune mai mare, astfel că nu îi putem vedea, ci numai să îi simţim. Văzul este senzorul celei de a 3-a dimensiune. Cei care spun că văd dimensiuni mai mari, fac acest lucru prin glanda pineală şi chakre. Sistemul de chakre se întinde peste 15 metri şi are 144 de niveluri. Ia frecvente care sunt pentru dimensiuni mai mari şi le mută jos, astfel încât să le putem percepe prin glanda pineală şi dacă ADN-ul a fost ridicat.
A patra dimensiune este tărâmul şi podul pentru dimensiuni mai mari. În numerologie, 4 este energia planetei Pământ, lumii fizice şi lucrurilor bazate pe structură.
A cincea dimensiune schimbă complet atribuţiile planetei Pământ şi umanităţii. Când aceasta este completă, va mai fi nevoie de puţină învăţare ca să ajungem complet treziţi şi să ne amintim tot ce am făcut. Ne simţim şi suntem o parte din Akasha, astfel încât lecțiile 3D nu se aplică. Cu stăpânirea de sine, vine înţelepciunea şi cunoştinţele necesare pentru a aplica manifestarea într-un mod plin de iubire. Holograma de dimensiuni mai mici nu are nici o tragere. Accesând a 5-a dimensiune, devenim una cu energia. În numerologie, numărul 5 reprezintă schimbarea.
Evoluţia prin frecvență
Când ne ridicăm vibraţia, îi vom spune spiritului că am evoluat şi suntem pregătiţi să primim mai multă lumină. Când lucrăm în primele trei dimensiuni, putem trimite numai informaţii către spirit şi nu primim înapoi – acesta este modul în care fucționeaza voalul şi a fost realizat prin magnetism şi intenţie. Lumina ta a fost utilizată în crearea acestui voal. Tu şi miliarde de fiinţe aţi venit împreună şi aţi creat acest câmp magnetic şi dinamica necesară pentru a împărtăşi Gaia. Ai decis să îţi păstrezi ADN-ul tău în două stări separate. Este uşor de a lua ADN-ul şi să separi cele 12 straturi atunci când foloseşti magnetismul şi intenţia. Partea cea mai grea este să înţelegi că există 12 straturi.
Dimensiunile, lumina, planetele, totul este aici pentru a ne ajuta să avem această experienţă. Nu avem nevoie să etichetăm toate punctele caracteristice sau să încercăm să formăm totul – noi nu putem când venim dintr-o perspectivă 3D. Ce putem face este să lucrăm la lecţii şi să venim dintr-un loc plin de iubire şi compasiune. Viaţa şi dimensiunile, aşa cum le înţelegem, sunt o oglindă pentru experienţa noastră personală. Nu există două amprente digitale, dimensiuni sau experienţe la fel. Bucuraţi-vă de plimbare ştiind că multe parti din voi sunt in mai multe dimensiuni si fac acelasi lucru!
- sursa: sursazilei.ro
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu