Totalul afișărilor de pagină

19 iul. 2016

A cincea dimensiune: 5 semne ca incepi sa traiesti acolo...

A cincea dimensiune: 5 semne ca incepi sa traiesti acolo

 Ce inseamna a cincea dimensiune?
“Dimensiunile nu sunt locuri, ci niveluri de constientizare care vibreaza pe o anumita frecventa. Cu cat vibram mai sus, cu atat putem experimenta mai multe dimensiuni la nivel constient.” Liara Covert
Cand incepem sa crestem in vibratie si frecventa, suntem capabili sa accesam a cincea dimensiune dintr-o perspectiva mai inalta, mai usor decat cei care vibreaza la o viteza mai joasa. Si acest lucru nu are nimic de-a face cu ce e bine sau rau, fiindca fiecare suflet este pe calea cea buna pentru el.
Cei care sunt in linia intai a procesului de ascensiune (pentru a ascende din 3D in a cincea dimensiune ) se pot simti descumpaniti sa vada lumea inca traind in atat de multa durere si suferinta.
Un lucru important de realizat este ca aceia ce conduc calea in revolutia constientizarii vor experimenta a cincea dimensiune ca realitate a constiintei inaintea multora.
In acelasi timp insa, cei iubiti pot fi inca blocati in cicluri de suferinta. E datoria noastra sa ne mentinem calmi si sa conducem calea cu discretie pentru cei care isi vor incepe procesul de ascensiune in curand.
Poate ca ai simtit un impuls spiritual puternic in acesti ani, unul pe care nu il poti nega sau de care nu poti scapa chiar daca vrei. Este foarte probabil ca esti un deschizator de drumuri pentru  a cincea dimensiune ca nivel de constientizare adus pe Pamant.
Poate ca ai avut un sentiment interior ca esti aici pentru un motiv sau o misiune.

Mai jos sunt cinci semne ca incepi sa vibrezi in a cincea dimensiune:

 “ Fiecare moment pe care il petrecem la un nivel de constiinta inalta ne ajuta sa ridicam nivelul de constientizare al intregii lumi.”

1)    Poti sa spui ca ceva s-a schimbat, dar nu poti sa pui degetul inca pe acel lucru.

A cincea dimensiune nu este un loc unde poti calatori, ci mai degraba o stare de constiinta. La inceput este putin dificil sa vedem care este diferenta. Poate ca  iti vei da seama ca unele culori par mai vii, te vei simti mai calm in interior sau te vei simti pur si simplu…ciudat.
Este o dimensiune noua pentru mintea noastra constienta. In corpul fizic nu exista niciun termen de comparatie fata de ceea ce am experimentat inainte. Cu toate astea, ca fiinte energetice, putem sa simtim cea de-a cincea dimensiune.
Cel mai important lucru pe care il poti realiza este ca, in timp ce realitatea exterioara nu s-a schimbat prea mult, sentimentele tale fata de aceasta realitate sunt complet diferite.Metaforic vorbind, este ca si cum cineva ti-a dat niste lentile prin care vezi mai bine. Lucrurile se vad mai clar, viata este la fel, dar cu toate astea te uiti la totul in jurul tau dintr-un loc diferit. Din acest loc, accepti ceea ce este.

2) Ai sentimentul ca nu mai exista alegere.

“Ajungem in lumea asta ca energie, la fel ca stelele, vantul si oceanul. Ravasiti, cruzi si perfecti in haosul nostru. Trebuie insa sa eliberam nevoia de control, sa ne abandonam ritmului natural, acceptand si deschizandu-ne noilor circumstante si situatii, ca aerul insusi. In felul acesta vom reusi.” ~ Victoria Erickson.

Mult din constiinta 3D este caracterizata de scindarea intre bine si rau.
Ne ingrijoram mereu ca facem alegeri gresite si  incercam sa hotaram rational care este cea mai buna alegere. Toate aceste judecati vor incepe sa dispara atunci cand ajungem in a cincea dimensiune
Vom trai in  “abandonarea vointei personale” . Vom trai  in aliniament cu o viziune mai inalta, incetand sa ne mai chestionam pe noi si universul si incepand sa rezonam cu destinul nostru.
Cand atasamanetele ego-ului cad si sunt inlocuite de credinta si abandon, atunci putem simti ca viata ne duce pe calea corecta, intr-o maniera fara efort.

3) Motivele pentru care se intampla lucruri sunt spirituale in natura. 

Cei care vibreaza la o frecventa mai joasa folosesc ce li se intampla ca metoda de victimizare. Vorbesc mult despre noroc sau ghinion ca motiv pentru care li se intampla lucrurile.  In a cincea dimensiune insa nimic nu se intampla prin accident sau sansa.
Toate situatiile sunt aici sa ne ajute sa vindecam ceva sau sa ne arate calea celei mai inalte bucurii. Sufletul incepe sa castige teren in fata caracterului si toate lucrurile incep sa capete un inteles mai profund, implicatiile fiind mai spirituale in natura.

4) Oamenii tind sa fie mai draguti oriunde te duci.

Cand incepem sa vibram in constiinta 5D, vom incepe sa vedem fructele muncii noastre fiindu-ne reflectate inapoi de oamenii pe care ii intalnim in fiecare zi.
Vibratia noastra energetica scoate la iveala aspecte spirituale ale celor cu care venim in contact. Lumea pare a fi, dintr-o data, un loc mai bun.

5) Viata devine un continuu proces de vindecare.

Poate cea mai dificila parte a procesului de ascensiune este sa lasi trecutul in urma pentru a face loc noului.
Universul are nevoie sa fim curati pentru a deveni un canal pentru constiinta 5D. De aceea, ne ofera oportunitati sa ne vindecam si sa eliberam toate blocajele emotionale si sistemele de credinta vechi.
Pentru a vibra pe o frecventa inalta, trebuie sa trecem prin cele mai tumultoase experiente. Uneori, putem chiar sa devenim furiosi pe Univers pentru lucrurile prin care ne-a facut sa trecem.
Totul va fi bine insa cand acest stadiu va ajunge la final. Atunci cand iubirea din interiorul propriei fiinte incepe sa se trezeasca, devine fiecare emotie care iese din interior ne cere atentie si iubire neconditionata.
Suntem vindecatorii propriilor inimi. La final, ne asteapta un vid fertil care este starea noastra naturala. Iar  valurile tumultoase ale procesului de vindecare emotionala prin care a trebuit sa trecem ca sa ajungem in 5D vor fi doar o amintire.
-
Sursa:  FractalEnlightenment.com-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu