Totalul afișărilor de pagină

12 iul. 2016

CE INSEAMNA SA FII TREZIT SPIRITUAL ...

Aceasta  este intrebarea pe care v-ati pus-o multi dintre voi si pe care si-o vor pune multi de acum inainte.
Aceasta trezire vine din launtrul fiecaruia. Ea nu are nicio legatura cu bagajul de cunostinte si diplomele pe care le are un om. Ea, tine doar de evolutia si experienta sufletului vostru. Cu cat evolutia este mai mare, cu atat acea persoana are o constiinta mai elevata care nu ii permite omului sa mai faca greseli.
 
Acea constiinta, cu cat evolueaza mai mult, va darui persoanei, o alta intelegere a tot ce il inconjoara.   Atunci incepi si iti pui intrebari; despre tine si existenta ta, despre divinitate, despre lume si obiceiurile ei, despre ce e adevar si neadevar,…etc. Iti dai seama ca esti diferit de cei din jur si incepi si cauti raspunsuri.
Trec poate ani de zile pana sa ajungi la concluzia ca acele raspunsuri stau si le gasesti in tine insati.
Trec poate ani, pana sa realizezi ca esti calauzit! Trebuie doar sa-ti doresti. Ingerii asteapta doar rugamintea ta! Ei nu pot face ceva peste vointa ta, trebuie sa le ceri ce doresti.
Traind in iubire si cu blandete fata de semenii tai si fata de tot ce te inconjoara si iti dai seama, ca acest trai in iubire si bucurie, iti schimba viata in mai bine. Aduce in preajma ta oameni asemenea tie, iar viata ta se imbunatateste oferindu-ti tot felul de oportunitati. Legea atractiei din univers isi spune cuvantul.  
Realizezi ca energia gandurilor, creeaza o realitate si aduce in viata, exact ce gandesti, indiferent de aspect.  
Simti ca esti impacat si multumit. Realizezi ca odata cu schimbarea ta, s-a schimbat totul in jurul tau. Iti dai seama ca deja ai alta intelegere a lucrurilor, ca insusi trupul tau se transforma datorita energiei iubirii, fiind tot mai sanatos si echilibrat sau deschizand pentru tine aptitudini diverse.
Iti dai seama ca dogmele invatate si mintea ta, nu sunt decat o piedica in calea ta. 
In final, ajungi la adevar; Iubirea este insasi Dunmezeu!
Acea energie a iubirii, este tot ce ai nevoie. Ea iti modeleaza si calauzeste viata, iti daruieste tot ce ai visat vreodata, iti da acea impacare, bucurie,multumire…
Aceasta energie a iubirii creaza sincronicitati (minuni) in viata ta si nici nu mai este nevoie sa ceri ceva; nu-ti ramane decat sa tot multumesti.
 
In curand, aceasta lume a dualitatii cu tot ce a reprezentat ea, se va sfarsi. Pamantul a hotarat sa treaca intr-o noua dimensiune, cu energii superioare.
Multi au scris despre tot felul de "simptome" ale trezirii spirituale, de parca asta ar fi o boala. Unii, cu suflet marunt inca neevoluat sau din cauza mintii lor, considera toate astea aberatii si aiureli. Nu au incredere ca poate fi real, ca energia unui sentiment poate schimba o viata si o lume intreaga. Judeca tot ce le iese in cale si folosesc ca etalon lumea materiala si raporteaza totul la micimea din mintea lor. Nimeni nu trebuie judecat.
Fiecare are drumul sau in evolutie. Fiecare are liber arbitru. Candva, cand va veni vremea, fiecare va trece prin aceste stari. Fiecare va ajunge la acest adevar; Unic!
 
Dumnezeu este insasi Iubirea!
 
Inima va vibra si se va umple cu energia iubirii! Sufletul tau care-si are salasul in inima, va vorbi daca vrei sa-l auzi si sa-l lasi sa te calauzeasca.
Raiul mult visat, Noul Pamant, va fi dobandit de cei care traiesc in iubire si cu iubire. Nu este usor, dar nici greu. Drumul este acelasi pentru toata lumea. Are aceleasi lectii care trebuie sa fie asimilate de fiecare. Nu exista scurtaturi si nici nu puteti pacali pe cineva.
 
Cu fiecare pas al evolutiei , ne apropiem de sursa care ne-a creat. Cu fiecare pas  suntem tot mai evoluati si mai intelepti, iar lumina sufletului nostu este tot mai stralucitoare si mai vie. Cu fiecare pas ne dam seama ca suntem defapt un TOT, ca suntem UNA.
 
Traiti in pace si iubire si nu veti rataci drumul. Indiferent cat va va lua sa ajungeti Acasa in bratele Mamei Creator, veti fi iubiti si asteptati.
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/2015/06/ce-inseamna-sa-fii-trezit-spiritual.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu