Totalul afișărilor de pagină

24 iul. 2016

Am intrat intr-un nor energetic interstelar...

Se pare ca navetele spatiale Voyager 1 si Voyager 2 (ce exploreaza sistemul solar, fiind lansate in anul 1977 de NASA) au relevat faptul ca Soarele nostru, ca si intregul nostru sistem solar, se misca intr-un nor de energie interstelara (o banda de particule incarcate), ce este de natura turbulenta. Astrofizicianul rus Alexei Dmitriev crede ca acest nor de energie va afecta atmosferele planetelor noastre, si, in special, Soarele. Cum norul de energie continua sa afecteze Soarele, acesta va deveni din ce in ce mai activ si va ejecta din ce in ce mai multa materie solara. Dar acest nor de energie afecteaza direct si Pamantul, rezultatul fiind un numar semnificativ mai mare de cutremure, precum si schimbari climatice profunde la nivelul Terrei.
Dar acest nor energetic afecteaza nu doar Soarele si planetele din sistemul nostru solar, ci si vietile noastre, caci o parte din noi simte valuri de energie cu o frecventa din ce in ce mai mare. Acest lucru poate fi cauza unor simptome fizice comune care nu pot fi intotdeauna explicate de un medic traditional. Cum organismul nostru va incepe sa treaca prin diverse niveluri dimensionale, el trebuie sa se ajusteze in vibratii.
Unele dintre aceste simptome de energie intensa pe care multi dintre noi le putem experimenta (fara a exista o cauza fizica) sunt:
* greata
* bufeuri
* vertij (ameteala)
* epuizare
* perioade lungi de somn
* pierderea memoriei
* negasirea unor cuvinte potrivite
Nu toti oamenii experimenteaza aceste simptome; de exemplu, unii oameni sunt in imposibilitatea de a dormi, pe cand altii pot avea frisoane extreme, migrene / dureri de cap, dureri articulare sau anxietate. O multime de oameni plang fara motiv, iar acest lucru nu este rau, intrucat permite fluxul de energie sa curga prin ei.




Ce-am putea face?
O buna metoda pentru a scapa de toate aceste simptome este impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul, despre care am scris in cadrul acestui articol: Impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul – cea mai buna metoda pentru a va incarca trupul cu energie! Conectarea la pamant transfera electronii liberi din suprafata pamantului in corpul dvs, raspandindu-se apoi in toate tesuturile organismului. Efectul este suficient pentru a va mentine corpul la acelasi potential electric negativ ca si pamantul. Impamantarea a fost demonstrata ca reduce inflamatia, calmeaza durerea, imbunatateste somnul, sporeste bunastarea si aduce multe alte beneficii.
O altă metoda este meditatia, care este una dintre cele mai populare metode prescrise pentru simptomele de schimbare de energie si cea care, de asemenea, ridica vibratia. Meditatia poate fi simpla si semnifica petrecerea a catorva momente de liniste cu tine insuti, sau avansata, care poate permite experiente psihice si viziuni, sau deplasari in astral.
De asemenea, stati cat mai departe de electronice (telefon, televizor, calcuator, wifi) pentru o perioada cat mai mare de timp. Respectand toate aceste sfaturi, simptomele nu dispar definitiv, dar se pot ameliora!
-sursa-http://www.almeea.ro/ 



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu