Totalul afișărilor de pagină

7 iul. 2016

Arhanghelul Mihail...

Numele sau inseamna Cine este ca Dumnezeu si el mai este numit si Printul Luminii. El este imens si poarta o sabie. Haloul sau este albastru-cobalt amestecat cu purpuriu. Voi puteti vedea sclipiri ale acestor culori, cand el este in preajma. El este Cel Mai Mare Inger Luptator al tuturor protectorilor si ghizilor luminii si iubirii. El ajuta la eradicarea fricii si infuzeaza oamenii cu curaj. El va interveni ca milocitor pentru voi, instantaneu, in special, cand situatia interfera cu scopul vietii voastre.
Chemati-l pe Mihail sa va asiste oricand simtiti prezenta negativitatii. El poate curata energia negativa din orice spatiu (incluzand mintea si inima voastra), cereti-i sa curete energia din casa voastra, de la birou, din masina, etc. Acest lucru este necesar dupa dispute sau alte situatii negative.
Cand simtiti ca va este teama sau ca va este greu, spuneti mental: AA Mihail, protejeaza-ma si calmeaza-ma acum! Daca va aflati intr-un spatiu nesigur sau ceva asemanator, cereti-i AA Mihail sa va escorteze, sa va ghideze si sa va protejeze.
                         Meditatia
            Stati confortabil intr-un loc, in care sa nu fiti deranjat. Incepeti prin impamantarea si centrarea voastra. Inchideti ochii si imaginati-va ca va cresc radacini din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi continuati cu exercitiul de respiratie, ca sa va relaxati corpul fizic: respirati pe nas.

            Spunteti-i ego-ului vostru sa se urce pe umarul stang. Lasati-l sa afle ca este doar observator pe durata purificarii. Cereti Ingerilor, Ghizilor vostri si tuturor celor care doriti, sa va insoteasca in aceasta aventura, in a va purifica, acum. Cereti Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba protectoare. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre, voi puteti vedea imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare

            Acum voi sunteti pregatiti sa eliberati. Spuneti mental: “Vino AA Mihail, la mine acum si curata-ma de toata negativitatea si de toata frica” AA Mihail vine instantaneu langa voi, pregatit sa va curete de negativitate si de frica.

            AA Mihail intotdeauna poarta o sabie pe care o poate folosi, ca pe un fel de “aparat de facut vacuum psihic” metafizic. Imaginati-va ca ea patrunde prin chakra coroanei voastre si incepe sa extraga (sa faca vacuum) toata negativitatea din creierul vostru. Inchideti ochii si dirijati vacuum-ul prin intreg corpul vostru (nu uitati degetele de la maini si de la picioare). Acest vacuum va elibera toate fricile voastre si toata negativitatea ducand-o in lumina pentru curatare si transformare.

Observati ce vedeti. Daca observati orice zona intunecoasa sau umbre, insistati si asigurati-va ca au fost indepartate. Acele zone pot corespunde durerilor de umeri, ceafa sau spate, pentru ca sunt zone in care negativitatea se stabileste, in mod obisnuit. Impotriva entitatilor recalcitrante sau intunecoase, cereti AA Mihail sa alcatuiasca o retea de lumina alba in jurul lor si sa ii duca imediat in lumina. Gandurile despre amintiri vechi dureroase pot sa vina la suprafata. Este un semn ca acestea au nevoie sa fie eliberate pentru vindecare si purificare. Faceti cat puteti de bine, ca sa le eliberati!

Indata ce ati facut un gol in intreg corpul vostru, (fiti constiinciosi, in special, prima data) cereti AA Mihail sa extraga golul si sa umple corpul vostru cu lumina alba, iubitoare a Creatorului. Asigurati-va ca ati preluat, cat de mult posibil, lumina alba, pentru ca natura are oroare de sptiile goale si negativitatea, frica pot sa se furiseze inapoi). Insistati in absorbirea luminii albe, cat de mult puteti – cu cat preluati mai mult, cu atat mai bine. Simtiti cum va inconjoara si cum va patrunde corpurile voastre, fizic si eteric. Voi puteti simtiti acest lucru si ele si vor simti minunat, cu adevarat!
Multumiti-i AA Mihail si cereti-i sa va protejeze intotdeauna de negativitate si de frici.
Impamantati-va, reamintindu-va de radacinile din talpile voastre infipte adanc in Mama Pamant.
Acum, deschideti-va ochii!
Scut Protector de Lumina si Iubire

In fiecare dimineata dupa trezire, cereti AA Mihail sa va inconjoare cu un scut, ca intr-o coaja de ou  protectoare, de culoare alb si roz, fata de oamenii cu care veti veni in contact (in toate situatiile). Acest lucru este foarte folositor celor sensibili, care au tendinta de a prelua emotiile oamenilor din jur (fie pozitive sau negative). Daca nu veti face acest lucru in fiecare dimineata, cel putin faceti acest lucru cand mergeti intr-un loc aglomerat, ca intr-un mall, un parc de distractii, etc.
           
Taierea Corzilor Eterice ale Negativitatii

Acest lucru este important, pentru ca ele ne pot tine legati de oamenii care ne pot drena (goli) de energie. Unii oameni mi s-au plans, ca atunci cand vorbesc cu anumiti oameni, in special cu cei care par sa fie in drame sau care se plang mereu, se simt obositi si epuizati, ulterior. Acesti oameni, pe care noi, probabil, ii iubim foarte mult, nu vor sa ne epuizeze, dar fac acest lucru pentru ca ei au mare nevoie. In afara de a fi sarguincios  cu protejarea proprie, taierea corzile eterice ulterioara, este esentiala, inainte de a intra in contact cu acei oameni.

In fiecare seara, inainte de a va culca spuneti:” AA Mihail, vino acum la mine! Te rog, taie toate corzile eterice ale frici, care imi epuizeaza bucuria, energia si vitalitatea! Te rog, curata-ma de toata negativitatea si umple-mi toate golurile cu iubirea si lumina lui Dumnezeu! Iti multumesc!”


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu