Totalul afișărilor de pagină

22 iul. 2016

GHIZII SUFLETELOR ...

Indiferent de metoda utilizata, noi toti avem capacitatea de a trimite la mare distanta unde ale gândurilor din constiinta noastra superioara.
Gândurile fiecarei persoane reprezinta o amprenta mentala pentru ghizi, care le indica acestora cine anume si unde suntem noi. În timpul vietilor noastre, mai ales în perioadele mai dificile, cei mai multi oameni simt prezenta cuiva care îi vegheaza. E posibil ca noi sa nu putem descrie aceasta putere, dar aceasta este acolo totusi.
A ajunge la sufletul nostru înseamna primul pas pe scara gasirii puterii noastre superioare.
Toate liniile de comunicare mentala pe care le folosim pentru a ajunge la divinitate sunt monitorizate în acest punct de ghizii nostri. La rândul lor, acestia au si ei proprii lor ghizi, aflati pe aceeasi treapta, la un nivel superior. Întreaga scara serveste ca un conductor continuu spre sursa oricarei energii inteligente, fiecare treapta fiind o parte a întregului. Este esential ca oamenii sa aiba credinta ca la rugaciunea lor de ajutor va raspunde propria lor putere mai înalta.
Din acest motiv, ghizii au o importanta atât de mare, atât în vietile noastre spirituale, cât si în cele temporale. Daca suntem relaxati si în stare de concentrare, o voce interioara ne va vorbi. Si, chiar daca nu noi suntem aceia care avem initiativa de a comunica, ar trebui sa avem încredere în ceea ce vom auzi.
Studii psihologice efectuate la nivel national indica faptul ca o singura persoana din 10 recunoaste ca aude voci, în general de natura pozitiva si instructiva. Este o alinare pentru multi oameni sa afle ca vocile lor interioare nu sunt o halucinatie asociata unei boli mintale. Departe de a fi ceva de care sa te îngrijorezi, a auzi o voce interioara e ca si cum ai avea la dispozitie un consilier personal. Cel mai adesea, aceste voci apartin ghizilor nostri.
Ghizii desemnati unor suflete diferite lucreaza împreuna transmitându-si unul altuia mesaje mentale urgente. Oamenii care nu se pot ajuta singuri în situatii critice pot descoperi ca un consilier, un prieten sau chiar un strain le vine în ajutor chiar la momentul potrivit.
Puterea interioara care ni se alatura în viata noastra cotidiana nu ni se înfatiseaza ca o imagine vizuala, în sensul de a-i vedea propriu zis pe ghizii nostri, ci mai degraba vine din sentimentele si emotiile ce ne conving ca nu suntem singuri.
Oamenii care-si asculta si-si încurajeaza vocea interioara prin meditatie si contemplare tacuta spun ca simt o legatura personala cu o energie aflata dincolo de ei, care le ofera ajutor si încurajare.
Daca preferati sa numiti acest sistem interior de ghidare inspiratie sau intuitie, puteti sa o faceti, pentru ca sistemul care ne ofera ajutor este un aspect al nostru însine în masura în care este si unul al unor puteri superioare.
Atunci când cerem ajutor de la puterea noastra spirituala superioara cred ca este cel mai bine sa nu asteptam schimbari imediate. Succesul nostru în viata este afirmat pe baza unei planificari, dar avem posibilitatea de a alege si alte drumuri pentru a ne atinge obiectivele.
Atunci când cautam îndrumare, as sugera sa cerem ajutor numai în ceea ce priveste pasul imediat urmator din drumul vietii noastre. Si sa fim pregatiti pentru unele posibilitati neasteptate. Sa avem credinta si smerenia de a ne deschide fata de o varietate de cai pentru a gasi solutii.
-sursa- Michael Newton-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu