Totalul afișărilor de pagină

2 iul. 2016

Sa ierti este divin...

Ne gandim ca este greu sa iertam o alta persoana tocmai din cauza faptului ca, ceea ce acea persoana a cauzat in viata noastra inca mai are efecte negative. Cum putem sa iertam o persoana care, de exemplu, ne-a furat niste bani, cand noi inca ne luptam sa supravietuim si avem nevoie de acei bani? Sau cum putem sa ne iertam parintii pentru ca nu ne-au oferit mai multe, si ca din cauza lor noi acum nu avem ce ne dorim? Si exemplele pot sa continue.
Ce trebuie sa stii, in primul rand, este faptul ca de fapt daca iertam pe altii, ne iertam de fapt pe noi. In momentul in care inca ne amintim cu ura sau cu dezgust de o persoana care ne-a facut rau, ne facem noua insine rau, pentru ca cream in jurul nostru energie negativa pe care nu avem cum s-o inlaturam, decat daca iertam. Nu poate sa ne mearga noua foarte bine daca nutrim ganduri rele fata de altii.
Mereu avem impresia ca nu meritam sa ni se intample noua asta, si ca nu suntem vinovati, mai ales ca nu am facut nimic rau acelei persoane. Daca ne gandim ca, poate din punct de vedere karmic, intr-o alta viata de fapt noi i-am facut un rau mult mai mare si, pentru ca nici ea n-a putut sa ne ierte, ne trezim cu ea in aceasta existenta, facandu-ne probleme, nu mai pare atat de lipsit de sens sa ne faca rau.
Din punct de vedere energetic, neiertarea produce in corpul nostru fizic boli incurabile. Cancerul, una dintre aceste boli, este datorat faptului ca la un moment dat in aceasta existenta nu am putut sa iertam ceva, ce, pe masura ce a trecut timpul, a avansat ca si boala fizica. Si acesta este doar un exemplu. Ati putea sa va ganditi la asta inainte sa va hotarati ca de fapt, daca iertati pe cineva, va asigurati voua insiva o forma de fericire.
-sursa- http://mesajdivin.com/2016/04/sa-ierti-este-divin/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu