Totalul afișărilor de pagină

10 iul. 2016

ARHANGHELUL RAFAEL...

           Numele sau inseamna “Dumnezeu vindeca”. AA Rafael este AA care supervizeaza vindecatorii si vindecarea intregii populatii a Pamantului. Este usor sa-l chemi pe AA Rafael pentru ajutor sau in realizarea procesului vindecarii.

Cereti-i ajutor lui Rafael, atunci cand va aflati in orice fel de durere, fie ca este fizica, emotional-romantica, intelectuala sau spirituala. El va va inspira cumva, cu idei si ganduri urgente, oferindu-va informatia potrivita, pentru a va ajuta sa va vindecati. Fiti atenti la el si apoi urmati aceste raspunsuri, la rugamintile voastre.

            Cand solicitati asistenta pentru vindecare, Rafael inconjoara si ingrijeste oamneii prin lumina verde-smarald, a haloului sau. Culoarea verde este culoarea vindecarii si clarvazatorii pot vedea scanteieri verde-smarald, cand Rafael este in preajma.

            Cu exceptia situatiilor in care, moartea sau boala fac parte din planul lor divin, AA Rafael suplimenteaza ce este necesar, din punct de vedere energetic, pentru a promova vindecarea. Este important sa notati, El nu se va avanta sa vindece intotdeauna, imediat. El va poate lasa sa aflati ca, gandurile voastre negative v-au creat aceasta boala, iar ca sa ajungeti sa va vindecati, trebuie sa va schimbati gandirea. Inmanati-i lui toata mania veche pentru purificare, in lumina. Cand aceasta manie este indepartata, va veti simti mai in pace si efectele maniei si supararii din corp, se pot vindeca.

            Rafael poate sa instruiasca si sa motiveze vindecatorii, soptind instructiuni la urechea doctorilor, chirurgilor, psihologilor, asistentelor si altor ingrijitori, incluzand oamenii de stiinta. Interventia sa ajuta oamenii de stiinta pentru face desoperiri in medicina curativa.

Cereti participarea lui Rafael in promovarea vindecarii in mariajele impietrite, in vicii, in suferinte si pierderi, in relatiile de familie si in stilul de viata plin de stress. In mod simplu rostiti-i numele sau faceti o cerere speciala: “AA Rafael, te rog , vino alaturi de mine si ajuta-ma sa ma simt mai bine, in legatura cu situatia prezenta. Te rog, inconjoara-ma cu energia ta vindecatoare si ghideaza-mi actiunile si gandurile, asa incat sa ma vindec!”

  

                        Meditatie de Vindecare cu AA Rafael

            Voi puteti lucra cu AA Rafael si energia sa vindecatoare folosind meditatia.
            Pentru a va pregati, adresati-i o rugaciune Lui Dumnezeu, rugati-l sa va ajute ca sa va deschideti pentru vindecare, atat cat este posibil si sa vi se alature in munca de vindecarea, sa va sustina in procesul vostru de vindecare.

            Stati confortabil, ca sa nu fiti deranjati. Incepeti prin impamantarea si centrarea voastra. Inchideti-va ochii si imaginati-va cum cresc radacini din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi, continuati cu urmatorul exercitiu simplu de respiratie, ca sa va relaxati corpul fizic: inspirati pe nas, mentineti 7 secunde si eliberati foarte usor pe gura. Repetati de trei ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest fel, in timpul meditatiei. Spuneti-i ego-ului vostru  sa se aseze pe umarul vostru stang. Faceti-l sa inteleaga ca este doar un observator pe durata acestei meditatii de vindecare si stie ca asa este. Cereti-i Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba, de protectie. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre veti vedea imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara, intr-o stralucire protectoare!

            Chemati-l pe AA Rafael, fie mental, fie cu voce soptita si cereti-i:

            AA Rafael, te rog vina la mine acum si asista-ma sa ma vindec! Daca doriti, puteti sa-i invitati pe: Sinele vostru Superior, Ghizii vostri Spirituali, Ingerii vostri Pazitori. Nu trebuie sa le cunoasteti numele, dar spuneti: Sine Superior, Ghizi Spirituali, Ingeri Pazitori, va roga sa veniti alaturi de AA Rafael, in sedinta vindecarii mele!

            Prin ochii mintii voastre, imaginati-va cum Rafael sta deasupra voastra, cu mainile sale plasate pe capul vostru. Observati energia verde-smarald, de vindecare coborand din mainile sale, in corpul vostru, prin chakra coroanei. Incercati sa va relaxati si sa simtiti energia. Poate ca nu sunteti capabili sa simtiti energia la inceput, dar dupa ce faceti acest lucru de cateva ori (daca este necesar), veti incepe probabil, sa deveniti mai sensibili la energie. Multi oameni simt energia de vindecare, ca o caldura, ca o furnicatura. Altii simt un suvoi iubitor si delicat curgand prin corpul lor. Orice simtiti este real pentru voi. Pentru prima data, lasati aceasta energie sa curga prin voi, pentru un timp, deschizandu-va energiei curative a lui Rafael si pregatindu-va la toate nivelele ca sa acceptati vindecarea. Acest pas initial, poate sa dureze cateva minute, pana cand voi simtiti ca este momentul ca sa treceti la urmatorul pas.   Acum, schimbati-va atentia in zone doferite ale corpului voastru. Imaginati-va mainile lui Rafael deasupra acelei zone si simtiti, vedeti lumina verde curgand prin mainile lui, in locul dureros sau zona bolnava.

            Cand este destul, multimiti AA Rafael si cereti-i sa va protejeze de gandurile si sentimentele negative, care se manifesta sub forma de boala.

            Concentrati-va atentia pe impamantare si centrare proprie! Din nou, imaginati-va radacini din talpile picioarelor voastre, infipte in Mama Pamant.


            Acum, deschideti-va ochii!
            Nu conteaza daca vizualizati sau nu, voi puteti simti fizic, energia de vindecare de la AA Rafael si intentiile voastre constau in faptul ca, voi sunteti vindecati prin ele. Aceasta metoda lucreaza la fel de bine in traumatisme, ca si in boli.

Voi puteti sa repetati aceasta munca, de cateva ori pe zi, daca este necesar, sau de cate ori simtiti ca aveti nevoie de acest lucru.

Odata ce ati folosit munca de vindecare prin AA Rafael, prin Ghizii vostri Spirituali, prin Ingerii vostri Pazitori, voi puteti sa le cereti ameliorare si vindecare rapida. Acest lucru este de ajutor, in special, in afectiunile cronice, ca ei sa lucreze cu voi regulat, pentru a va ameliora durerea.

            Va rog, sa le multumiti: AA Rafael, Ghizilor si Ingerilor vostri, pentru ajutorul lor. Ei nu au nevoie de multumirile voastre, dar ei apreciaza intelegerea faptului ca, voi stiti ca ei lucreaza cu voi. Voi puteti, de asemeni, sa folositi timpul si oportunitatea de a vorbi cu ei, fie telepatic, fie cu voce soptita. Ei aud ce spuneti voi si inteleg in modurile in care pot, chiar daca voi nu auziti raspunsurile lor, in cuvinte.   A Vindeca pe Altii cu Energia lui Rafael

            Voi puteti lucra cu energia lui Rafael, ca sa ii vindecati pe altii. Noi toti suntem fiinte de lumina si toti putem lucra cu energia de vindecare, putem sa asistam alta persoana in procesul de vindecare. Nu aveti nevoie de un antrenament special, pentru a face aceasta munca de vindecare. Voi sunteti doar un canal pentru energia vindecatoare. Ceea ce este necesar este sa va exprimati intentia de a ajuta alta persoana, pentru binele sau cel mai inalt. AA Rafael, Sinele vostru Superior si Ghizii vostri, cat si Sinele Superior, si Ghizii Spirituali ai celeilalte persoane, careia ii faceti sedinta de vindecare, dirijeaza vindecarea care este facuta. Munca voastra consta in a sustine persoana sau beneficiarul si a facilita munca de vindecare.

            Asezati persoana pe care veti lucra in pozitie confortabila, pe scaun sau pe canapea. Impreuna, cereti ego-urilor voastre sa se aseze pe umarul vostru stang. Lasati-i sa afle ca sunt doar observatori pe durata vindecarii si sa stie ca asa este. Cereti Ingerilor, Ghizilor vostri si Ingerilor, Ghizilor primitorului sa va insoteasca in aceasta dorinta de vindecare, din prezent. Cereti-i lui Dumnezeu sa va trimita o raza de lumina alba, de protectie. Dumnezeu aude rugamintea voastra si voi vizualizati imediat, cum coboara o raza de lumina alba din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare!

            Spuneti amandoi cu voce joasa: AA Rafael, te rog, vino la noi acum si asista vindecarea, spre binele cel mai inalt al .....(vindecatorului) si ca ...... (receptorul) sa accepte vindecarea spre binele sau cel mai inalt!

            Desigur, toate acestea pot fi facute in liniste. Persoana de vindecat nu trebuie sa participe la cereri si invitatii. Dar, este  de ajutor ca ea sa aibe un rol activ, in procesul vindecarii.

            Plasati mainile voastre pe capul sau deasupra capului persoanei. Imaginati-va ca AA Rafael sta in spatele vostru si lucreaza prin voi. Incercati sa vizualizati sau sa simtiti energia luminii verde vindecatoare curgand prin mainile lui Rafafel, in mainile voastre si apoi prin chakra coroanei primitorului. Mainile voastre pot deveni fierbinti, datorita acestei energii.

            Dupa cateva minute, mutati-va in zone specifice, unde este nevoie cel mai mult. Aveti incredere in sentimente si orientare, privind durata timpului pentru fiecare zona sau a locului in care sa va plasati mainile.

            Voi puteti fi ghidati sa lucrati pe o zona care nu are de aface cu zonele simptomatice, bolnave sau traumatizate. Acestea pot fi cauzele principale sau doar o necesitate separata de vindecat, in acea zona a corpului. Doar, urmati-va intuitia!

            Cand este gata, nu uitati sa multumiti AA Rafael si spiritelor implicate.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu