Totalul afișărilor de pagină

8 iul. 2016

Arhanghelul Gabriela (sau Gabriel) ...

Numele inseamna Eroul lui Dumnezeu sau Dumnezeu este nadejdea mea! Arhanghelul Gabriela radiaza energie feminina. De la inceput, Biserica Catolica a schimbat-o pe Gabriela in inger masculin, Gabriel, atunci cand totul a fost patriarhalizat. Chiar si cu Dumnezeu, care se referea la ambii, Mama si Tatal in versiunile initiale ale bibliei, au facut referire la El mai tarziu, ca la energie masculina.
Chemati-o pe Gabriela pentru asistenta in cariera sau in probleme care implica prezentarea in fata altora, a ideilor si impresiilor voastre. Cereti-i sa fie cu voi, cand solicitati o avansare sau o promovare la serviciu.
Chemati-o mental spunand,:”Iubita Gabriela, te rog ajuta-ma, ca adevarul meu sa-si gasesca exprimarea creativa perfecta! Iti multumesc!
Lucrand cu Arhanghelul Gabriela pentru Dezvoltarea Intuitiei

Intuitia este abilitatea ce nu poate fi masurata prin sensibilitate fizica sau intelegere, dintr-un singur unghi. Intuitia este denumita “cunoastere directa” pentru ca este vedere directa, in nivelele mai inalte de constiinta. Cei care isi libereaza intuitia sunt capabili sa treaca prin ego-ul lor lumesc si sa aduca in constiinta lor, adevaruri despre viitor, trecut sau prezent. Schimband perceptia pana in punctul in care, cineva devine capabil sa perceapa realitatea de deasupra iluziei, este usor de atins, dar multi oameni sunt prea cuprinsi de frica, in a se deschide. Noi toti avem capacitatea de a afla toate raspunsurile la toate intrebarile; tot ceea ce este necesar, este sa va va conectati cu adevarul care exista in interiorul vostru, al tuturor.
Exista doua grupuri de oameni, ganditorii si cei care simt. Acest lucru determina modul in care ei raspund oamenilor sau situatiilor din viata.
Ganditorii opereaza prin centrul mental. Ei sunt mult prea logici, rationali si analitici. Ei, in mod obisnuit, se raporteaza la cele cinci simturi fizice; vederea, auzul, simtul tactil (atingerea), gustul si mirosul, ca sa determine daca ceva este adevarat sau nu. Cei care simt, pe de alta parte, opereaza prin centrul lor emotional si sunt mult mai creativi, intuitivi si expresivi. Cei care simt, vor asculta de intuitia lor sau de simtul al saselea, ca sa ia decizii si sa afle adevarul.

In definitiv, ganditorilor le va fi dificil sa se deschida intuitiei. Daca sunteti un ganditor, orice sentiment intuitiv va trebui sa fie cercetat si explicat stiintific. Acesta este obiceiul ganditorilor, care poate fi strapuns, prin recunoasterea acestei reactii si sa-si urmeze intuitia lor, mai apoi. De altfel, ma indoiesc, caci multi dintre ganditorii care citesc acestea acum, ei probabil simt, ca pentru ei este prea aerian, prea de basm. Eu spun ca este alegerea lor si le urez noroc bun, in poticnelile din viata lor.
Exista atat de multe in univers care nu pot fi explicate stiintific sau rational. Prin a crede ca exista, mult mai mult, decat putem vedea sau auzi, devenim imputerniciti, afland despre altii si despre noi. Viata devine mult mia usoara atunci cand avem raspunsuri.
Dezvoltarea intuitiei voastre trece prin ceva de felul urmator. Mai inatai, formulati o intrebare clara, apoi linistiti mintea voastra din sporovaiala (acest lucru necesita exercitiu, nu va ingrijorati, chiar daca va ia un timp, faceti ce puteti mai bine). Eliberati orice rezistenta sau judecata. Aveti incredere in prima impresie pe care o primiti,.apoi focalizati-va pe acea impresie pentru vederi (intelesuri) mai profunde.
Pentru a creste intuitia, cu adevarat, folositi meditatia. Meditatia este practica de a incetini sporovaiala mintii. Atunci cand sunteti mai focalizati, voi deveniti mai constienti de aura voastra si de modul de a primi informatii. Voi permiteti sinelui vostru sa se opreasca si sa arunce o privire mai adanca asupra situatiilor din jurul voatru. Cu cat meditati mai mult, cu atat mai calra si mai buna va fi intuitia voastra.
Meditatie pentru a Spori Intuitia

Asezati-va intr-un loc linistit, unde nu veti fi perturbat. Asezati ambele picioare pe pamant si mental pregatiti-va pentru aceasta meditatie. Incepeti prin impamantare si prin cenrare proprie. Inchideti ochii si imaginati-va cum cresc radacini din talpile voastre in Mama Pamant. Apoi urmati acest exercitiu simplu de respiratie pentru relaxarea corpului vostru fizic: inspirati pe nas, mentineti 7 sec. si eliberati usor pe gura. Repetati de 3 ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest mod, pe durata meditatiei. Spuneti ego-ului vostru sa se ridice pe umarul vostru stang. Lasati-l sa inteleaga ca este doar un observator pe durata purificarii si sa stie ca asa este. Cereti Ingerilor voastri, Ghizilor si tuturor celor pe care ii doriti, sa va insoteasca in aceasta meditatie, acum.


Acum voi sunteti pregatiti sa va expansionati intuitia voastra. Spuneti mental:”AA Gabriela, te rog, vino la mine acum, ca sa ma ajuti in a ma deschide, a primi intuitie si ghidare” AA Gabriela este, instantaneu, langa voi, pregatita sa va asiste.

Prin ochii mintii, imaginati-va ca stati in fata unui rau (apa curgatoare). Apa este limpede, adanca si curge foarte repede. Indreptati capul in directia curgerii apei si priviti in departare, unde raul curge intr-o imensa lumina stralucitoare. Cereti AA Gabriela sa va preia toate fricile, dubiile, grijile, sentimentele de incorectitudine, de blocare, de nesiguranta si se de neincredere si sa le arunce in aceasta apa.

Imaginati-va negativitatea voastra cum iese din corpul voastru ca un lichid negru vascos, greoi care se prelinge si cade in rau. Priviti-l cum curge departe, departe de voi. Prin spalare in aceasta apa care curge repede, ajunge in lumina ca sa fie purificat si transformat intr-o energie pozitiva.Stati in fata AA Gabriela si cereti-i sa va ilumineze al treilea ochi cu cu lumina intuitiei de culoare indigo si purpurie. Vedeti cum lumina vine de la AA Gabriela din centrul inimii in cel de-al treilea ochi al vostru. Simtiti puterea acestei lumini atunci cand este absorbita. Permiteti AA Gabriela sa va trimita aceasta energie pana cand simte ca ati primit destul.
Atunci cand ea este multumita, ea se intoarce si patrunde intr-un hol alb, lung. Urmati-o!  La capatul holului exista o usa cu un semn care spune”Usa de trecere spre Sinele meu Mai Inalt. Atunci cand sunteti pregatiti, deschideti aceasta usa si salutati-va Sinele Superior. Vedeti Sinele Superior ca pe o fiinta pefecta radianta, o reflectie a sinelui vostru fizic. Sinele vostru Superior este o parte din voi, indiferent de ce ati gandit sau ati cercetat, Sinele voastru Superior este constient si vrea sa impartaseasca cu voi.


            Puneti Sinelui vostru Superior, orice intrebare aveti! Sinele vostru Superior va va raspunde in orice mod posibil. Asteptati oricat trebuie. Un raspuns va veni. Voi puteti simti raspunsul in interiorul vostru. Aflati ca sunteti in siguranta, intotdeauna, ci fiecare intrebare, cu fiecare raspuns. Ramaneti cu gandurile voastre. Voi va veti simti  atinsi de acest mesager interior si voi veti avea incredere in raspunsurile care vin la voi.

       

            Multumiti AA Gabriela si cereti-i sa va protejeze de gandurile si de sentimentele negative care interfera cu primirea mesajelor voastre intuitive. De asemeni, multumiti Ghizilor Spirituali si Ingerilor, pentru ca v-au acompaniat in aceasta calatorie.
Faceti pauza un moment si deschideti-va ochii.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu