Totalul afișărilor de pagină

19 ian. 2018

Ce sunt afirmațiile și de ce sunt așa de eficiente?...


În fiecare an, faci un pas înapoi și îți examinezi viața. Care sunt scopurile și visurile tale? Cum poți aduce abundență în viața ta în anul următor? Unii oameni fac acest lucru prin rezoluții, alții stabilesc intenții și mantre, iar alții devotă timp afirmațiilor.Ce gândești, aia devii…  deci, de ce să nu îți ajustezi gândurile să fie optimiste și clare?
Cea mai bună parte a afirmațiilor este că ele nu se concentrează pe „problemă”. Ele nu încearcă să „repare” nimic. Acestea sunt afirmații puternice pe care le-am expus în Univers pentru a manifesta pozitivitate și abundență.
Cu o afirmație, îți concentrezi energia pe presupunerea că anumite părți din viața ta nu au fost niciodată o problemă. Că orice este perceput ca lipsit este de fapt plin de abundență. Concentrându-te pe bine, negativul încetează să mai existe. Afirmațiile pot fi folosite în meditație, jurnalism, yoga sau vorbite cu voce tare în oricare dintre micuțele tale ritualuri de-a lungul zilei.
Iată 10 afirmații pentru manifestarea abundenței în noul an:
  1. Tu ești prezentul
Tu ești prezentul. Ești în momentul de față. Totul este așa cum ar trebui să fie. Ești exact unde trebuie să fii!
  1. Tu ești puternic/ă
Poți să îți depășești constrângerile. Ai un corp tare și o minte puternică. Ești exact la fel de tare cum trebuie să fii!
  1. Vei face ca visurile tale să devină adevărate
Ai toate abilitățile de care ai nevoie pentru a îți face visurile să devină realitate. Ești potrivit/ă pentru impactul incredibil pe care îl ai asupra lumii. Nu există nimic care să te țină înapoi din îndeplinirea a ceea ce ți-ai propus.
  1. Ești demn/ă de iubire și de împlinire
Ești exact la fel de frumos/ă, puternic/ă, inteligent/ă, împlinit/ă și pasionat/ă, așa cum trebuie să fii pentru a aduce iubire și împlinire în viața ta. Lucrurile bune vin în calea ta!
  1. Corpul tău este perfect așa cum este
Nu este nimic în neregulă la corpul pe care crezi că trebuie să îl schimbi. Corpul tau este frumos. Corpul tău este puternic. Corpul tău este vasul perfect, care te poartă pe tine și pe sufletul tău în această viață. Totul despre corpul tău este exact cum ar trebui să fie.
  1. Intuiția ta este puternică
Calea pe care trebuie să o urmezi este clară pentru tine. Șii tot ce trebuie pentru a îți manifesta abundența în viața ta. Observă adevărul. Ai încredere în instinctul tău de a te purta prin luptă și de a îți aduce succesul.
  1. Mintea ta este limpede și concentrată
Mintea ta este neclintită. Mintea ta trăiește în prezent. Mintea ta este pură și ușoară. Mintea ta îți va aduce pace și calm.
  1. Ești o persoană de succes în tot ceea ce faci
Tot ceea ce încerci este un succes. Eșecurile sunt lecții și fiecare lecție este un succes. Fiecare eșec este un succes și fiecare succes este o dovadă a modului în care înveți din lecțiile tale.
  1. Ești dragoste
Ești lumină. Ești dragoste în formă umană. Divinul din tine este divin în ceilalți.
  1. Ai făcut suficient
Ești exact cum ar trebui sa fii! Ești la fel de tare cum ar trebui să fii, cât de priceput/ă ar trebui să fii, cât de inteligent/ă ar trebui să fii. Ești în locul potrivit, ești în mintea potrivită, ești în corpul potrivit. Nu este nimic lipsit din tine pentru a nu face abundență în acest an.
Începe acest an cu abundență în jurul tău
Afirmațiile se pot schimba în viața ta. Ele sunt un instrument puternic în manifestarea abundenței și în începerea acestui an cu piciorul drept. Uită-te în oglindă sau pune-ți o mână pe inimă și repetă o afirmație pentru câteva minute în fiecare zi.
Nu te simți limitat/ă de afirmațiile pe care le vezi în acest articol. Dacă aceste afirmații nu rezonează cu tine, fă-ți unele proprii! Notează câteva lucruri despre tine sau despre viața ta, pe care le percepi ca fiind negative sau pe care dorești să le îmbunătățești. Apoi întoarce afirmația în jurul valorii pozitive printr-o declarație.
-sursa- http://femininlasuperlativ.ro/utilizeaza-aceste-10-afirmatii-pentru-a-manifesta-abundenta-in-noul-an/


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu