Totalul afișărilor de pagină

4 ian. 2018

Ceea ce ai facut ca si copil, aia esti tu cu adevarat...

Ceea ce ai facut tu ca si copil, aia te reprezinta pe tine, acea persoana esti cu adevarat. Pentru ca atunci cand suntem mici nu suntem inca inclusi in ceea ce reprezinta planul terestru, si suntem foarte apropiati de spiritul nostru, si de manifestarea lui pe pamant. Atunci tu doar faci lucrurile la nivel intuitiv, le faci pe cele care te fascineaza, si care au legatura cu misiunea ta personala. Bineinteles ca trebuie sa crestem si sa ne maturizam, indiferent ce inseamna asta, pentru a trai in aceasta lume 3 D.
Nu uita ca pamantul este o planeta in care spiritele vin si evolueaza, insa este doar un stadiu al creatiei, doar o etapa. Nu trebuie sa te lupti cu lumea, trebuie sa elimini din viata ta ce nu te ajuta. Intrebarea este: poti sa vezi in jurul tau, in oamenii si situatiile din jurul tau, ceea ce se oglindeste in inima ta? Pe masura ce cresti, si evoluezi fizic (crezi tu), iti formezi un zid peste care nu prea poate nimeni sa treaca, pentru ca nu permiti tu. Cum poti sa ajungi la esenta ta? Vindecandu-te. Cum stii ca esti ranit? Crezi ca totul merge bine in viata ta, si nu accepti ajutor de la nimeni.
Nu poti sa-ti controlezi viata in totalitate, pentru ca exista alte lucruri mult mai importante; cu cat iti controlezi mai mult viata, cu atat te indepartezi mai mult de scopul tau, si cu atat eviti mai mult suferinta. Practic tu singur iti tesi panza de paianjen care la un moment dat te va lasa fara aer. Invata sa-ti imbratisezi propriile daruri, si din cand in cand sa risti si sa te arunci in prapastie; in cel mai rau caz inveti ceva ce te va ajuta. Nu te teme ca o sa mori, pentru ca o sa mori la momentul potrivit indiferent ce faci.Nimeni nu poate face ce faci tu; intoarce-te la ceea ce faceai cu placere in copilarie, si poate descoperi care este misiunea ta personala.
-sursa- https://viatain5d.wordpress.com/2017/12/28/ceea-ce-ai-facut-ca-si-copil-aia-esti-tu-cu-adevarat/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu