Totalul afișărilor de pagină

3 ian. 2018

Fi drept si bun ...

Fiti drepti si buni,viata este scurta,asa ca vine rapid vremea platii pentru toti aceia ce nu au invatat aceasta lectie de viata.


Oamenii zilelor noastre au cam uitat sa fie buni,sa fie cinstiti.Cinstea a cam disparut de tot ,iar bunatatea nu se prea gaseste la oricine.


Viata are multe lectii de oferit,deci mare atentie la ce vine spre voi.Traiti pe pilot automat,nu mai stiti nimic din cauza lipsei de timp liber,orbecaiti prin probleme in speranta ca se vor rezolva cumva,de fapt ati cam pierdut ideea de realitate,care nu este tocmai ok acum.


Suntem invatati sa evoluam,deci haideti sa o facem,si cat mai rapid posibil ,pentru ca noi suferim.Avem multe idei de invataturi aduse in ultima perioada,deci avem de unde sa ne inspiram, daca chiar vrem o mare schimbare in noi.


Bunatatea trebuie sa fie parte din existenta voastra,un om bun este acela ce a inteles sa lase mizeria in spate ,sa faca ceva frumos cu viata lui.Bunatatea este o schimbare uriasa in viata voastra,ati inteles ca sufletul nu trebuie sa existe in ceva intunecat din voi.

Sa fiti drepti iar este o mare calitate,pentru ca a fi drept si bun este telul oricarui suflet in viata lui.

Fiti corecti mereu,cinstiti si buni,si ati invatat lectia suprema a existenteti voastre.Invatati sa nu mai fiti ca cei din jurul vostru ce nu sau prezentat inca la lectii,sau nu le iau in seama stand tot in mizeria ce sa creat in mintile multor oameni.


Lumea de astazi este urata,asa va fi poate mii de ani de acum incolo ,daca noi nu constientizam sa ne schimbam ,daca nu vedem pe ce cale am pornit cu totii,ca aici nu este vorba doar de un grup de suflete,ci de intreg mapamondul.Foarte putini au inceput sa priceapa cum este cu evolutia,deci mare grija sa nu fiti in grupul celor fara constientizare.


Fiti frumosi si frumosul o sa fie viata voastra.


 Afirmatie


Vreau sa fiu frumos,sa imi schimb viata,sa am tot ce imi doresc,sa fiu iubit si sa iubesc,sa traiesc frumos in pace si armonie cu mine si cu lumea intreaga.

Si asa si este.
-sursa- http://inspatelescenei2016.blogspot.ro/2017/12/fi-drept-si-bun.html?m=1-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu