Totalul afișărilor de pagină

27 ian. 2018

Libertatea sufletului tau ...

Sufletul,cel mai de pret lucru ce il are omul.V-ati gandit vreodata la sufletul vostru? Ce este el,de unde provine,ce ii trebuie,unde ajunge?


Sufletul sunteti voi cu tot ce simtiti,ce ati trait si veti mai trai.Sufletul din voi este Sinele vostru inalt din voi,el este in plan inalt pentru ca asa a lasat Dumnezeu sa fie,de acolo sa va poata ajuta sa evoluati.Invatati sa va canalizati propriul suflet,nu este greu,trebuie doar sa stati linistiti si sa accesati ce simtiti cand puneti o intrebare.Raspunsul acela prin sentimente,prin simtiri ,este raspunsul sufletul vostru.Mintea are alt raspuns in multe cazuri,ea este doar un procesor ce reda rational ce gandeste,sufletul simte,acolo in voi este simtirea adevarata,si raspunsurile corecte.


Oricat de mult ati fi cazuti din cauza problemelor,sa aveti grija de sufletul vostru,sa ii dati libertatea de a fi fericit,chiar daca mintea voastra trebuie sa gaseasca solutii la probleme.Gasiti calea care sa va ajute sa stati pe linia de plutire in orice circumstanta negativa.


Gaseste orice cale omule si fi fericit,viata poate pentru tine este scurta,deci nu pierde secunde pretioase incruntat,amarat,suparat.Fi liber ca pasarea cerului,aceasta libertate sa fie in tine permanent.


Daca nu simtiti ca sunteti liberi la suflet,ca puteti sa faceti orice vreti cu viata voastra,sa stiti ca sunteti ca la puscarie,numai ca in aceasta puscarie v-ati bagat singuri,si nici nu mai stiti sa iesiti de acolo.

Problemele te pot distruge daca nu sti sa stai pe o linie de plutire,chiar si omul de langa voi va poate ingenunchia intr-o zi cand voi nu aveti capacitatea sa stati pe linia de plutire,deci mare grija.

Cautati permanent aceasta libertate a spiritului,pentru ca asta este de fapt calea sufletului vostru.


 Afirma adesea

Invat sa fiu liber,sa imi croiesc o viata frumoasa,sa am libertate in orice imprejurari.Ascult de Eul meu interior,acolo gasesc toate raspunsurile pentru mine.
-sursa- http://inspatelescenei2016.blogspot.ro/2018/01/libertatea-sufletului-tau.html?m=1-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu