Totalul afișărilor de pagină

21 ian. 2018

Trecerea de la vechi la Nou ...

Kara Schallock



Am trecut din 3D în dimensiunile mai înalte. Acest lucru poate crea un anumit stres, pentru că este atât de nou și de nefamiliar încât nu știm cum să fim. Este nevoie de Încredere să stai în Moment  astfel încât următorii pași să-ți fie dezvăluiți prin sentimentele, senzațiile din fiecare Moment. Nu puteți face acest lucru la nivel intelectual, pentru că așa obișnuiam să facem. Trebuie să vă bazați pe ceea ce simțiți să faceți în continuare. Amintiți-vă că frica este o iluzie, așa că fiți curajoși. (Curaj vine din cuvântul rădăcină coeur, franțuzescul pentru inimă, așa că a fi curajos înseamnă a fi centrat în Inimă.)


Retrageți-vă energia din dezastrele vechii lumi și focalizați-vă pe propria voastră Divinitate. Să știți că cu cât mai mare vă pare frica voastră, cu atât mai mare este saltul pe care îl veți face în Nou, așa că treceți prin iluzia fricii ca ea să se transforme. Dați drumul oricăror cutii, cum ar fi credința în liniile temporale. Liniile temporale sunt iluzii. Orice ce are o etichetă (hmm, fiecare substantiv?) limitează și este ca și cum v-ați afla într-o cutie, vă blocați. Amintiți-vă că în Nou sunteți liberi. În Nou veți avea amintiri, doar că amintirile nu vor avea nici o încărcătură; dacă sunteți curați. Dacă există o încărcătură atunci când revedeți ceva, acest lucru vă arată că încă mai sunteți legați emoțional de acel eveniment, experiență. Continuați să-l revedeți până când observați că nu mai simțiți nici o energie care să vă tulbure în legătură cu acel eveniment, experiență, persoană. Atâta timp cât sunteți atașați de acea amintire, nu sunteți liberi. Dacă energia voastră mai este conectată cu un eveniment vechi sau o persoană, acest lucru poate manifesta anxietate, rușine, o stare de rău fizică și suferință emoțională. Când curățați evenimentul sau persoana, vă eliberați pe voi înșivă de aceste energii vechi.
A avut loc o altă coborâre și integrare a Divinului Feminin și Divinului Masculin. Acest lucru este esențial deoarece unul fără celălalt sunt incomplete. Femininul Divin crează, în timp ce Masculinul Divin manifestă servind Femininul Divin. Sunt câteva practici care să faciliteze acest lucru: una este să intrați în Spațiul Sacru (Inima voastră) și să le chemați pe amândouă. Creați un Mariaj Sacru. O alta este să vizualizați Vezica Piscis și să vă puneți un picior într-un cerc și celălalt picior în celălalt cerc și apoi să vă aduceți ambele picioare în centru. Vezica Piscis este un simbol format din două cercuri care se intersectează creând un spațiu care cuprinde din amândouă. Puteți folosi ambele practici, așa cum fac și eu adeseori. Ambele practici invocă Sursa și vă ajută să vă dați cu adevărat seama că nu sunteți niciodată separați de Sursă. Împărăția nu se află în afara voastră; ea sălășluiește în voi; ea crează Raiul pe Pământ prin voi ... Ascensiunea. Prin aceste practici intrați în anthropos (anthropos în limba greacă înseamnă Om; în Noul Testament face parte dintr-o expresie care este tradusă ca Fiul Omului – sursa: Wikipedia n.t.); a fi pe deplin realizat. Vă găsiți Adevăratul Sine și deveniți ceea ce ați fost meniți să fiți. Deschideți-vă ochii și fiți Divini; fiți Iubirea exprimată; astfel încât să vă puteți împlini destinul. Cei mai mulți trăiesc dormind; treziți-vă cu toții!

Avem Compasiune pentru cei care au ales să rămână în vechi, dar, totuși, nu-i putem salva. Noi nu mai facem parte din trecut ... în Adevăr. Într-un mod plin de compasiune (fără nici un atașament față de rezultat) putem să-i iubim pe alții precum și acele părți ale noastre care nu s-au trezit încă. Acest lucru nu înseamnă să trimiteți Iubire, ci mai degrabă să FIȚI Iubire. Fiind complet treziți, noi experimentăm Beatitudinea, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră. Am dat drumul dramei și atașamentelor vieții duale 3D.
Descărcările de Lumină pe care le primim ne poartă prin toate dimensiunile. Atât de multe sunt dezactivate și activate. De exemplu, ADN-ul nostru este actualizat și la fel sunt și celulele noastre, chakrele noastre în timp ce multe din vechea noastră programare sunt transformate în Iubire. Corpul nostru fizic experimentează toate aceste lucruri, în definitiv și la urma urmei la corpul nostru suntem cel mai acordați. Unele manifestări pe care le-am putea experimenta, în funcție de etapa în care se află fiecare în propriul său proces de Ascensiune, sunt furnicături, dureri, schimbări de temperatură (uneori fierbinte, alteori rece), probleme de auz (o acutizare a auzului, pocnituri în urechi, un bâzâit sau un sunet constant), privire încețoșată, o nevoie de a vă întinde, vibrații corporale, stări de dezechilibru (o înclinare fie spre stânga, fie spre dreapta sau de prăbușire), stări de confuzie sau lipsă de claritate și multe altele. Desigur, poate exista o continuare sau o revenire a unor ajustări fizice cum ar fi dorința de singurătate, o schimbare în dietă (să mâncați mai puțin sau mai mult, precum și renunțarea la zahăr, făină și alte lucruri). Conștientizarea continuă să se expansioneze și există o tendință de a vă urma Intuiția și a nu ignora nimic din ceea ce simțiți. Acestea sunt doar câteva lucruri pe care le-ați putea experimenta , dar există probabil mult mai multe prin care manifestați trecerea de la vechea matrice la cea nouă. Nu trebuie să vă întrebați de ce vă privesc oamenii sau vă zâmbesc; pur și simplu acceptați; ei vă văd sau vă simt Lumina și nu-și dau seama de ce se uită atât de fix la voi sau vă zâmbesc. Să știți și că totul fluctuează. Într-o zi s-ar putea să vă simți foarte împământați și centrați și în următoarea nu. Noaptea trecută aproape că am căzut și m-am simțit foarte ciudat după aceea. Asta vi se întâmplă și vouă, lăsați să treacă.

Vechea matrice nu mai face parte din viața voastră; ea vă ține în energiile joase. În timp ce călătoriți prin dimensiunile mai înalte, acolo este mai multă Libertate și mai multe alegeri și integrați mai mult din multidimensionalitatea voastră. Înțelegeți acest lucru? Multidimensionalitatea este Libertatea de a aduna energiile mai înalte și a le integra în voi. Fiecare dimensiune își are propria sa conștiință și în timp ce curgeți cu ea, conștiința voastră se ridică pe măsură ce voi integrați energiile mai înalte astfel încât viața voastră se ridică și este mai cuprinzătoare. Acest lucru ar putea suna ezoteric așa că nu încercați să înțelegeți cu intelectul, simțiți-l în Inima voastră. Treceți dincolo de liniile temporale pentru că ele vă limitează, deoarece așa cum am împărtășit, nu există linii temporale, nu puteți fi așezați într-o cutie a limitărilor.
Pe măsură ce vechea matrice se dizolvă complet, se dizolvă și vechea karmă și vechile reguli. Programele (credințele și tiparele) voastre se dizolvă și ele. În timp ce unii dintre voi experimentează acest lucru, sunt alții care sunt încă foarte atașați de vechea matrice ... este confortabilă și la fel este ceea ce ați cunoscut de-a lungul multor vieți, doar că nu le aparțineți. În timp, vă veți plictisi de zona voastră de confort și veți dori ceva nou nouț. Noul nu este previzibil și nici nu poate fi controlat. Este nevoie să fiți în totalitate în Moment. Aveți încredere că creați orice ce aveți în interiorul vostru ... gândurile, sentimentele și conștiința voastră. (în măsura în care știți în mod absolut că sunteți Divini.) Simplificarea vieții voastre și a nu vă considera nici măcar o clipă ca fiind o victimă vă eliberează tot mai mult din matrice. Dacă credeți că nu puteți schimba nimic în viața voastră, acest lucru nu este adevărat. Matricea vă controlează pe voi și totul în viața voastră. În intelectul vostru nu se crează nimic nou. Este nevoie să fiți în Moment și să vă urmați ghidarea/intuiția. Sunteți dispuși să faceți acest lucru?

În Nou nu există luptă. Dacă luptați, opuneți rezistență la ceea ce vrea să se schimbe. Mai degrabă fiți blânzi și iubitori cu voi înșivă. Abandonați judecata de sine și pur și simplu observați-vă gândurile, pentru că voi nu sunteți gândurile voastre. Acest lucru vă aliniază cu Curgerea și în Curgere există o blândă și iubitoare cale înainte. Curgerea este Sursa. Ea nici nu trage, nici nu împinge; ea doar lasă să fie. Când sunteți în Curgere, vedeți că totul este ușor și că sunteți susținuți, pentru că voi sunteți Iubire. Nu există nici o îndreptare, control sau ceva de ce să vă dați seama. Există doar ființare și expansiune. Nu este nevoie să căutați o rezolvare sau soluții, pentru că ele se află deja în voi. Aveți încredere în asta.

Împământați acest timp nou. Cum? Focalizându-vă în totalitate pe a fi cine sunteți: Divinul/Sursa/Sufletul. Renunțați să vă mai comparați viața cu a altuia sau cu trecutul vostru. În Nou nu există separare și, prin urmare, nici comparații care separă. Bucurați-vă de viața voastră și în viețile celorlalți. Dacă descoperiți că alunecați înapoi în dualitate, pur și simplu observați acest lucru fără să-l judecați și apoi reglați-vă atenția acolo unde voi doriți să fie, pentru că ceea pe ce vă focalizați este ceea ce manifestați .




Traducere Monica Poka
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu