Totalul afișărilor de pagină

14 ian. 2018

Încredeți-vă in Dumnezeu si totul va fi bine...

Încredeți-vă că Dumnezeu este responsabil și că sunteți într-adevăr vii în momentele cele mai grele. Fiecare dintre dvs. ați ales să vă întrupați în acest moment pe aceasta planeta, deoarece este un timp care a fost prezis, un timp în care schimbarea este rapidă și aparent în afara controlului, și totuși, Dumnezeu este în control.
Încredeți-vă că dacă v-ați făcut „temele” – având grijă să vă ascultați inimile și instinctele, atunci Dumnezeu poate lucra în moduri miraculoase în viața dvs. Încredeți-vă că atunci când lucrurile par a fi grele, totul este încă bine. Predați-vă când nu cunoașteți următorul pas. Rugați-vă și împărtășiți-vă inima cu Dumnezeu și apoi eliberați controlul. Veți fi ghidati ce să faceți în continuare. Veți fi inspirați și motivați când timpul este corect.
Până atunci, odihniți-vă, faceți o scurtă vacanță din gandirea dvs., eliberați nerăbdarea și aveti rabdare pentru a cunoaște în timpca tot ce vă doriți vă va fi adus dacă urmați aceste principii. Fiți increzatori in voi înșivă.Energia de pe planeta aceasta este destul de provocatoare chiar acum. Și totuși dvs. sunteti lumina. Sunteți lucrători în lumină care cunoasteti adevărul iubirii lui Dumnezeu. Sunteți balizii de speranță și de inspirație. Dumnezeu este întotdeauna cu dvs. Rugăciunile dvs. cu siguranta sunt auzite.
Aveți încredere și permiteți-i lui Dumnezeu timp să lucreze înainte de a vă permite mintea să se ocupe din nou și răbdarea voastră va fi plătită în moduri pe care abia vi le puteți imagina.
-sursa-https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/2018/01/12/incredeti-va-in-dumnezeu-si-totul-va-fi-bine/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu