Totalul afișărilor de pagină

15 ian. 2018

SA CONSULTAM CALENDARUL SPIRITULUI…


Vindecarea este predominanta in momentul actual. Fie ca e vorba despre rani vechi si legaturi rupte, fie de schimbarea comportamentelor, ni se reaminteste sa fim constienti de amprenta noastra pe Pamantul sacru si sa ne angajam in calea vindecarii.
Ingerii, echipa ghizilor spirituali ne elibereaza de teama care ne impiedca sa ne intoarcem la Divinitatea launtrica, la teama care nu ne lasa sa inflorim puterea iubirii. Ni se recomanda sa purificam si sa echilibram si energia din jurul nostru. Mai ales ca se actioneaza de multe ori pornind de la energia joasa a egoului, sa acordam atentie oamenilor din preajma.  Sa reflectam asupra acestor lucruri si sa stabilim cat de mult ne expunem negativitatii.
Sa ne privim in oglinzile pe care viata ni le infatiseaza si sa decantam Adevarul, apoi sa revenim la centrul de constientizare centrat pe inima si sa ne miscam spre iubire, altfel ne lasam condusi de frica. Frica e motorul separarii, iubirea, al Unitatii, si asta inseamna integrarea polaritatilor.
Suntem protejati in timp ce ne simtim vulnerabili si suntem calauziti spre mai bine, asa ca sa nu permitem primejdiilor sa ne intoarca din drum. Si sa ne sincronizam „calendarului” Spiritului.Ca practica, sa lasam Lumina Divinului sa ne scalde din cap si pana in talpi si sa curete modelele de gandire care ne-au blocat in realitati care nu sunt ce ne dorim. Si sa le inlocuim cu convingeri care ne hranesc sufletul si bucuria. Prin aceasta bucurie putem privi lumina stralucitoare a sufletului nostru.
Acesta a fost mesajul Ingerilor, carora le multumim! 
-sursa-https://medicinasufletuluisite.wordpress.com/2018/01/13/sa-consultam-calendarul-spiritului/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: