Totalul afișărilor de pagină

11 ian. 2018

Flacara Protectiei Psihice ...

Arhanghelul Mihail ne ofera aceasta energie care ne
protejeaza impotriva atacurilor psihice. Aceasta protectie este
foarte importanta,mai ales in timpurile moderne cand suntem
bombardati cu energii exterioare in permanenta.

Atacurile psihice sunt mai frecvente decit realizam noi oamenii acest lucru.. Ele se intampla tot timpul.
Suntem nascuti cu protectie naturala impotriva atacurilor psihice
un sistem imunitar spiritual,care in mod normal iti asigura
protectie impotriva atacurilor psihice comune,zilnice.

Cateodata, sistemul imunitar spiritual este compromis si nu corespunde unui atac psihic intens,bolilor sau altui impact cu sistemul propriu energetic.
Cand acestea se intimpla individual esti foarte vulnerabil la atacuri psihice, mult mai vulnerabil decit in mod obisnuit.
Cateodata,chiar si o persoana cu sistem imunitar spiritual foarte puternic , poate sa cada prada unui atac psihic,daca este in special vicios, iar atacul este persistent, savarsit de un grup mare.
In mod special vindecatorii si lucratorii cu Lumina sint vulnerabili la atacurile psihice.deoarece ei sunt deseori in contact cu energiile intunericului, energii negative. Mai mult clientii care au nevoie de vindecare deseori sunt incarcati excesiv cu energii negative. Astfel este foarte important pentru orice vindecator, terapeut sa se protejeze regulat.
De aceea Protectia Psihica este VITALA.
Flacara Protectiei Psihice este astfel conceputa nu numai sa protejeze individual , dar sa si repare sistemul imunitar spiritual
de fiecare data cind Flacara este activata. In acest sens Flacara Protectiei Psihice ofera un ajutor imediat atit pentru atacurile psihice curente cit si o protectie pe lunga durata datorita consolidarii sistemului imunitar spiritual.

-sursa-
ProgrameSpirituale.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu