Totalul afișărilor de pagină

24 ian. 2018

Ingerii-viata este un dar...

Dragi prieteni, vă iubim foarte mult,
Viețile voastre pe Pământ, fie că este vorba doar de câțiva ani sau de o sută, sunt atât de scurte în eternitatea Universului. Este un dar prețios și o experiență pe care fiecare dintre voi a dorit-o înainte de a vă naște. Ați vrut să vă schimbați Conștiința din lumea spirituală în cea fizică, deoarece ați văzut-o ca pe o ocazie de a învăța, de a crește, de a iubi și de a vă extinde Conștiința despre Iubirea care este în toate lucrurile.
Nu a fost niciodată nimic mic sau nesemnificativ în legătură cu voi. În fiecare moment alegeți să vă iubiți pe voi, pe altcineva, sau chiar pământul de sub picioarele voastre, întreaga țesătură a Creației se umple cu mai multă Iubire. În fiecare moment în care depășiți o provocare, întreaga rasă umană va avea oportunități mai mari de a depăși provocări similare. În fiecare moment disperat, când gândiți cu Iubire, întreaga Conștiință umană colectivă este infuzată cu o iubire mai mare.
Nu sunteți separați. N-ați fost niciodată și nu veți fi niciodată. Energia care locuiește în voi, vă conectează pe toți în tărâmurile invizibile. Numai în momente de prezență profundă sau când plecați din această existență fizică, veți vedea țesătura subtilă, iubitoare, a Creației care vă unește ca pe Unul.
Viața voastră în această existență fizică, indiferent cât de provocatoare, este foarte prețioasă. Vă puteți imagina că Infinitul a prins formă în voi și v-a permis să-l dirijați în orice fel alegeți? Prin alegerile voastre, îi oferiți lui Dumnezeu experiențe în lumea fizică. Prin acțiunile voastre, permiteți Divinului să fie martor și să se experimenteze pe el însuși. În timp ce priviți un trandafir, Divinul privește prin ochii voștri și își vede propria frumusețe. În timp ce vă priviți în oglindă, Divinul vede una din fețele sale frumoase.
Viața voastră este un dar. Prețuiți-o, dragilor. Nu vă faceți atâtea griji despre starea lumii. Fiți mai preocupați de starea ființei voastre interioare. Nu vă faceți griji atât de mult dacă alții nu vă pot iubi sau nu se pot iubi între ei. Fiți mai preocupați de a vă iubi, de a-i iubi pe alții și de a vă permite experiența cea mai uimitoare pe care o puteți avea aici pe Pământ. Savurați-vă momentele. Savurați-vă interacțiunile. Savurați-vă provocările, deoarece acestea conduc la victoriile finale ale Iubirii. Fiți un exemplu al Iubirii lui Dumnezeu, unul față de celălalt, căci acesta este modul în care îi veți înălța și educa pe cei la care țineți.
Când vă veți părăsi în cele din urmă trupurile, vă veți uita înapoi și veți vedea că fiecare moment al vieții voastre umane a fost plin cu potențialul de a experimenta și de a vă extinde Iubirea. Folosiți-vă timpul petrecut aici pe Pământ. Bucurați-vă cât mai mult de Viață și căutați Iubirea pe care o puteți primi sau amplifica în fiecare moment, căci în acest fel îmbrățișați Cerul chiar Aici, chiar Acum.
Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă iubim foarte mult. – Îngerii-
-sursa- https://magiepegeea.wordpress.com/2018/01/14/ingerii-viata-este-un-dar/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella

Un comentariu: