Totalul afișărilor de pagină

28 ian. 2018

Eliberarea Energiilor de Piramida...

În vremurile antice, atunci când au fost construite primele piramide, ele au fost clădite pe un imens sistem de rețele, care lucra cu energiile pământului. Era un sistem de vortexuri energetice care hrănea întreaga planetă nu doar cu energie, aceeași energie fiind utilizată pentru vindecări superioare și pentru propulsarea navelor și ambarcațiunilor, ea fiind prezentă și într-o formă cristalină, avansată, în folosul întregii vieți de pe pământ.La început, au existat 12 piramide imense făcute din cuarț. Înăuntru existau încăperi vaste, iar la mijloc un tub prin care energia se mișca în spirală în sus și în jos – asemeni energiei kundalini care se mișcă de-a lungul coloanei vertebrale și a chakrelor. În majoritatea locurilor existau câte două piramide – una cu vârful în sus și alta cu vârful în jos, care creau un câmp energetic merkabic, cu energia circulând prin mijloc piramidelor.Piramidele serveau drept conductor pentru un centru energetic înalt tehnologic, care putea fi utilizat pentru a hrăni toate formele de viață, contribuind astfel la durata de viață mult mai lungă a oamenilor din acele vremuri, precum și la armonia planetară, căci această energie nu polua.
Anticii din acele vremuri utilizau nu doar această energie, ci și Râurile Vieții care curgeau prin planetă, adăugând un alt component energetic de care omenirea a uitat complet. Ele cotnribuiau la activarea vortexurilor energetice.Mai exista încă un mecanism care lucra cu paratrăznetul Pământului, și anume sunetul Pământului. Pământul are propriile benzi de frecvență a sunetului, care sunt acordate la benzile de frecvență cosmică ale acestui Univers, ale Centrului Galactic, precum și ale Sorilor Centrali – în acele vremuri eram conectați direct la Cel de-al 12-lea Soare Central și la paratrăznetul Pământului, sunetul fiind acordat la un tip de antenă care transmitea această amplificare energetică în vortexurile energetice, iar de acolo direct către piramide, care la rândul lor transmiteau această energie către restul planetei.Toate acestea se îmbinau într-un vas sistem energetic care asigurau energia planetară, a caselor, a clădirilor și a întregii vieți. De asemenea, oamenii știau cum să lucreze cu această energie. Am detaliat mult aceste temple-piramidă în cartea mea („De ce m-am născut în Africa”), însă ceea ce vreau să accentuez aici este că pământul a trecut prin inversări ale polilor, iar suprafețele de pământ au trecut prin schimbări imense – unele s-au scufundat, pe când altele au ieșit la suprafață.
Inversarea polilor nu a însemnat întotdeauna că polul nord și polul sud și-au schimbat locurile.Toate acestea se îmbinau într-un vas sistem energetic care asigurau energia planetară, a caselor, a clădirilor și a întregii vieți. De asemenea, oamenii știau cum să lucreze cu această energie. Am detaliat mult aceste temple-piramidă în cartea mea („De ce m-am născut în Africa”), însă ceea ce vreau să accentuez aici este că pământul a trecut prin inversări ale polilor, iar suprafețele de pământ au trecut prin schimbări imense – unele s-au scufundat, pe când altele au ieșit la suprafață.
Inversarea polilor nu a însemnat întotdeauna că polul nord și polul sud și-au schimbat locurile.

Uneori, pământul doar s-a înclinat puțin, iar apele, suprafețele de pământ și substanțele gazoase s-au ajustat la aceste schimbări. În acele vremuri, pământul trecea prin schimbări numeroase, meteoriți și comete impactând planeta la începutul și în timpul primei civilizații, războaiele din ceruri încă se desfășurau, iar Marduk explodând în acest sistem solar. Toate acestea înseamnă că primele piramide au fost îngropate la propriu de atacurile cosmice violente și de schimbările planetare.Cu toate acestea, ele nu au fost dezactivate niciodată, așa cum s-a întâmplat cu piramidele construite ulterior – mai exact, cele din Sahara (care încă nu au fost descoperite), cele din Europa, Balcani și continentul american, precum și cele scufundate.
Parte din căutarea mea din ultimii ani a constat în găsirea piramidelor din emisfera sudică, sau mai exact, în reunirea cu ele și înregistrarea istoriei nespuse a lumii. Așadar, lucrul cu aceste energii și câmpuri energetice a determinat o înțelegere cu totul nouă asupra planetei Pământ și a rolului său la nivel cosmic.

A fost o călătorie fascinantă, căci am descoperit lucruri extrem de interesante ascunse cu grijă în natură. Limbajului sunetului i s-a dat glas prin modul în care sunt așezate gongurile de pietre, precum și prin tot ceea ce a fost înregistrat în mituri și niciodată înțeles pe deplin.
Pe măsură ce piramidele se activează din ce în ce mai mult, vortexurile energetice se activează și ele și ne absorb atât de rapid într-o stare de dimensiunea a 5-a, încât va trebui să ne adaptăm la o viață de o frecvență mult mai ridicată.
Râurile Vieții au fost și ele reactivate, fapt care aduce cu sine imense schimbări la nivel planetar, antenele fiind și ele reactivate, și conexiunea cu Cel de-al 12-lea Soare Central devenind realitate.”
Judith Kusel
Sursă: https://www.facebook.com/judith.kusel/posts/1771321346232470
 Traducere: Dayanara


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu