Totalul afișărilor de pagină

8 sept. 2020

Cu cât este mai multă Lumină...

Când ești în 3D există „bine”/ „rău”, există „corect”/ „incorect”.
De exemplu, a face rău copiilor este „rău”, acesta este clar un adevăr în 3D.

De ce ies la suprafață acum informații legate de traficul sexual cu copii? Pentru a fi văzute, pentru ca oamenii să accepte că acestea sunt lucruri adevărate/ reale, pentru ca ei să-și permită să simtă orice emoții declanșează în interiorul lor aceste adevăruri și apoi să alchimizeze acele energii de vibrație joasă în Lumină.
Când tu te lupți cu un anumit sistem, când arați cu degetul spre instituții/ persoane, când judeci diverse persoane, când ești revoltat și ceri răzbunare, etc, tu alimentezi acel sistem cu mai multă energie de vibrație joasă.
Modul în care alchimizezi în Lumină acele lucruri este să le privești (adică să accepți să le vezi, nu să te prefaci că nu există, nu să refuzi să le vezi, pentru că este prea dureros pentru tine), să accepți că ele sunt adevărate/ reale, să simți orice emoții simți în acel moment și apoi să revii într-un spațiu al echilibrului energetic/ emoțional și să privești totul cu Iubire și compasiune.

Când te trezești din punct de vedere spiritual și începi să crești vibrațional tu începi să emiți Lumină.
Cu cât sunt mai mulți cei care emit Lumină, cu atât mai multă Lumină este pe planetă și cu atât ies la iveală/ devin vizibile mai multe adevăruri de vibrație joasă.
Cu cât este mai multă Lumină pe planetă, cu atât se trezesc mai mulți oameni și cu atât mai disperați sunt cei care funcționează la niveluri joase de vibrație, care se hrănesc cu energii de vibrație joasă. Cu cât sunt mai disperați, cu atât aceștia acționează mai „pe față”, nu se mai feresc, cum făceau înainte. (Lorie Ladd)

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu