Totalul afișărilor de pagină

12 mar. 2021

Acesta este un moment de trezire...


 

Acesta este un moment de trezire pentru tine și multe alte suflete, bancile de memorie ale sufletului tau, sunt ocupate și această lectură va declanșa amintiri multe pe măsură ce cheile și codurile din tine, sunt trezite.
Înainte de a te naște, te-ai intalnit cu ghizii tăi superiori, și consilierii intergalactici, cei care supraveghează încarnările sufletelor pe această planetă, și ai întocmit un contract de suflet. În cadrul acestui contract ,există un mare plan încorporat de care acum , nu iti mai amintesti.
Ai venit să servesti în primul rând, ai venit să lucrezi prin anumite tipare karmice negative pe care le-ai creat cu alte suflete în timpul altor vieți de pe planeta Pământ. Reține, planeta Pământ. Cu toate acestea, unele suflete lucrează cosmic și galactic împreună și, de multe ori, se vor întrupa adesea împreună, pentru a face lucrări MARETE. În cazul tău, acest lucru este adevărat. Sufletele, uneori, vor fi de acord să se întâlnească în anumite momente ale vieții și va exista un sentiment de familiaritate si recunoaștere, atunci când se vor întâlni. Se recunosc prin ochi, care sunt ferestrele către suflet. Uneori va exista un sentiment de déjà vu - am mai fost aici, sau am lucrat la asta înainte sau ne-a plăcut sa fim impreuna înainte, sau am fost iubiti înainte.
Este firesc. Astfel de suflete se vor întâlni - nu există cale, să nu se întâlnească. Totul este rânduit. Unii îl numesc destin. Orice ar fi, dacă sunt menite să se întâlnească și să lucreze împreună, vor fi întotdeauna atrase sa fie împreună, chiar dacă unul nu este treaz și celălalt nu. În mod normal, vor declanșa ceva în celălalt și îi vor ajuta să-și amintească, dar, asta numai daca isi doreste.
Planeta Pământ în adevăr este un EXPERIMENT și sufletele care vin aici au cerut, că vor sa experimenteze, au liberul arbitru și alegerea, este numai a lor. La început chiar și-au amintit cine și ce erau, la nivelul sufletului și de ce au venit, dar, când Atlantida s-a autodistruit în mod voit, omenirea a căzut în Mările Uitării și Vălurile Amneziei au coborât, au uitat toate acestea. Chiar și acum multe suflete nu se trezesc niciodată, chiar dacă apelurile de trezire repetate vor fi sunate într-o astfel de viață.
La sufletele care sunt contractate să se întâlnească, apare alegerea voita, liberul arbitru și modul în care au ales să-și trăiască viața, vor determina rezultatul. Unii vor alege să nu fie împreună, unii vor alege să ignore acest lucru.
Uneori, unii s-au implicat cu alt suflet, cu care nu au fost contractați să se întâlnească și să intre în relații din cauza naturii animale și nu a minții și sufletelor lor superioare. Acest lucru duce adesea la căsătoria lor cu suflete, care nu sunt rânduite să fie cu ei. Totuși, toate slujesc, un destin în cele din urmă. Dacă două suflete sunt cu adevărat menite să fie împreună, așa cum am spus mai înainte, ele vor fi întotdeauna împreună. Aminteste-ți că, sufletul nu este atașat de forma fizică. Sufletele se pot contopi fără a avea nevoie de corpul fizic. Într-adevăr, nici energia sexuală nu este atașată formei fizice. Ființele umane au uitat adevărul.
Poți alege să fii cu cineva, sau pot alege să nu o faci.
Cu toate acestea, Legile divine sunt exacte. Culegi, ceea ce ai semanat. Orice alegeți să faci sau să nu faci, are repercusiuni. Vine Legea responsabilității - asumarea responsabilității pentru alegerile pe care le faci, știind că fiecare alegere are un efect de bumerang
Se aplică dreptul de autor: extras dintr-o lectură a sufletului făcută de mine.--Judith Kusel
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu