Totalul afișărilor de pagină

14 mar. 2021

Înainte de a pune piciorul pe planeta Pământ ...


 

Înainte de a pune piciorul pe planeta Pământ pentru prima dată, ați înțeles că aceasta era o misiune. Ați înțeles că Pământul va avea un loc foarte special în galaxie și că vă angajați într-o misiune foarte specifică pentru toată conștiința.
Cu toții ați văzut, această experiență ca fiind cea mai mare provocare posibilă pe care ați putea să o faceți. Deși știați că, vor exista niște vremuri foarte întunecate, o durere destul de mare și un pic prea multă suferință, v-ați îndreptat spre ea și ați decis că acesta este singurul loc în care puteți fi.
Acum, pe măsură ce ați început ciclul vieții pe planeta Pământ, ați înțeles, de asemenea, cât de departe v-ați putea extinde. Ați înțeles că recompensa pentru faptul că ați fost pe planeta Pământ a fost ca nimeni altaîn Galaxie, astfel, simțiti că durerea și suferința au meritat. Poate că nu îl simțiți acum, de unde stați, dar vă garantăm că îl simțiți la nivelul sinelui vostru superior și al sufletului vostru suprasolicitat.
Următoarea dvs. misiune în această călătorie, va fi să creați o experiență terestră nouă pentru voi și pentru generațiile viitoare, iar acele experiențe, nu vor fi legate de provocări. Următoarea misiune este despre experimentarea bucuriei și a iubirii neînfrânate.
Ați ajuns până aici, pentru a simți cum este să vă deplasați din adâncurile întunericului pe culmile extazului.
Acum, când decideți să vă lansați în noua misiune depinde de dvs. cât de mult vă mai jucați cu regulile tridimensionale și când îmbrățișați pe deplin perspectiva dimensională, a cincea frecvența dimensională, a cincea, experiența a realității, a cincea dimensiune. Știm si va spunem că mulți dintre dmv. vă simțiți pregătiți și noi aprobam. Este doar o chestiune de a va deschide inima, de a va lăsa ghidati și de a uita tot ceea ce credeti că ati învățat până în acest moment.
 
--The Galactic Federation
--Traducerea Valentina Ionescu
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu