Totalul afișărilor de pagină

28 mar. 2021

Un flux galactic de valuri de lumină divină coboară pe pământ...


 

Vechea realitate se sfarseste. Vom experimenta o re-calibrare dinamică a câmpurilor electromagnetice ale Pământului, la scară globală. Ceea ce va declanșa o schimbare radicală în conștiință.
Pe masura ce ne indreptam spre cea de-a doua jumătate a anului, vom experimenta si mai multe schimbari energetice, simptome ale expansiunii frecventei: vindecari, echilibrari și alinieri ale mintii, trupului și sufletului.
Energia cosmică Christica care patrunde acum pe planeta mareste frecvența energiei noastre kundalini; iar câmpul nostru auric se extinde si devine si mai luminos. Aura susține si mai multa energie cosmica înalt frecvențială pe care o primește din dimensiunile superioare spațiale. Pe masura ce aura se extinde, individul isi extinde/mareste conștiința. Aura noastră trebuie să sufere aceste transformari (extinderi), cu scopul de a fuziona cu noul Pământ. Modificările de frecvență filtreaza orice frecvență vibrațional mai scăzută din corpul nostru.
Asa incat veti resimțiți aceste simptome ale ascensiunii, ca:
Schimbări emoționale – senzație de nervozitate, modificări ale starii de dispoziți care va copleșesc.
Schimbări mentale- sentiment de dezorientare, lipsa de concentrare.
Reacții fizice – sunete de frecventa înaltă în urechi, presiune intensa in zona capului, oboseala, epuizare.
Acestea sunt semne clare că va pozitionați împreuna cu Pământul pe spirala ascendenta și ca integrati codurile de frecvență superioară, creându-va astfel corpuri cristaline interconectate și unificate, care vor putea sustine si mai multa energie cosmică Christica.
Corpul nostru este transformat, redefinit. Noi, impreuna cu ADN-ul nostru, trecem prin acest proces. ADN-ului nostru i se imprima o alta programare astfel ca o noua realitate sa se nasca în el si să poată înceape să experimenteze și să vizualizeze noul Pământ, dincolo de limitele dimensionale inferioare ale Pământului 4D.
Activarea căilor neuronale va declanșa: noi percepții, noi informații, noi impulsuri și re-calibrarea ADN-ului nostru, activând astfel cel mai inalt potențial al ADN-ului nostru.
Pe măsură ce Pământul se inalta pe spirala ascendenta si trece prin portalul 5D din ce in ce mai repede, suntem purtati intr-o conștiința din ce in ce mai inalta din cadrul noului Univers Armonic. Pe măsură ce voalul se ridica, vom percepe lumi de o frumusețe inimaginabila. Realitatea multidimensionalitatii care interconectează toate lucrurile va fi la fel de clara, ca lumina soarelui. Vechea realitate va fi măturata odata cu descoperirea a ceea ce suntem, eliberați, transformati într-o ființă multidimensională, conștientă, întreaga și libera.
Noul Pământ va aparea fără teamă, fără război, fără lăcomie, în custodia de incredere a speciei umane trezite, care va manifesta pacea, impreuna cu iubirea, lumina și celebrarea.
Fiti deschisi acestor frecvențe vibrationale superioare, deschideți-va inima, fiti încrezatori si plini de iubire.
Acum este momentul unei mari schimbari a Ciclului Ascensional!
-sursa- https://samanlunabendisa.wordpress.com



Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu