Totalul afișărilor de pagină

9 mar. 2021

În cursul anului 2021...


 

În cursul anului 2021 (cel mai probabil se va întâmpla prin vara- toamnă) vi se va cere să lăsați deoparte orice temeri și să faceți un salt foarte mare pe care acum nu-l anticipați. Iar în prima parte a acestui an este necesar să vă pregătiți pentru acel salt pe care vi se va cere să-l faceți mai târziu în cursul anului.
Spre exemplu, dacă ceva nu mai servește evoluției voastre, dacă ați învățat tot ce aveați de învățat de la o persoană/ relație/ situație, ea nu-și mai are rostul în viața voastră - și veți simți asta. Veți simți că nu mai există niciun schimb energetic în acea situație/ relație/ cu acea persoană. Veți simți că „s-a terminat”. Veți simți că acea situație/ relație/ persoană nu mai are nimic să vă ofere și nici voi nu mai aveți să-i oferiți nimic (mă refer la schimbul energetic care are loc între voi).
Ideea e că este necesar ca voi să fiți dispuși să dați drumul unor lucruri/ situații/ persoane/ relații atunci când simțiți că „s-a terminat”, să nu vă mai agățați de ele.
Este necesar să fiți dispuși să faceți „saltul în gol/ necunoscut” atunci când vi se cere să săriți.
Este necesar să fiți pregătiți psihologic să faceți saltul, atunci când vi se va cere. Și când ești pregătit oricând pentru asta, ești pregătit, implicit, să primești Lumina care va curge pe Pământ în 2021 și care te va schimba în interior.
În 2021 se va întâmpla ceva foarte important în viața voastră și vi se va cere să faceți „saltul în gol”.
Spre exemplu: tu locuiești singur în apartamentul tău de mai mult timp, ești foarte mulțumit cu acea stare de lucruri, într-o zi întâlnești o persoană care simți că este iubirea vieții tale și o săptămână mai târziu persoana respectivă îți cere să te muți cu ea. Și ajungi ca în câteva zile să îți faci bagajele, să te muți cu acea persoană și să fie ca și cum ai intra pe o altă linie temporală, iar tot ceea ce a fost în viața ta înainte de a te muta să fie lucruri de care îți amintești „ca prin ceață”, ca și cum ar fi fost cu foarte mult timp în urmă. Totul s-a întâmplat atât de repede, încât nu ai avut timp să te gândești, să analizezi; e ca și cum Universul te-a luat pe sus și te-a „aruncat” pe o altă linie temporală.
Ceea ce vă spun este că vor fi schimbări majore în viața voastră în acest an, care vor veni pe neașteptate și vă vor cere să luați rapid decizii majore. (Phil Good)
--Traducerea : Mihaela Dan
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu