Totalul afișărilor de pagină

5 mar. 2021

Sunt lucruri care omoara boala...


Sunt lucruri care omoara boala. Unul dintre ele este sa nu te mai gandesti la ea, sau daca o faci sa-ti schimbi perceptia. Sa-ti apara ca o sora de caritate, ca un inger de lumina, ca un pustnic rugator, ca un fat frumos inconjurat de zane...
Un alt lucru este sa fii bun cu tine. Nu numai bun, chiar bland, rabdator, asemenea asiaticilor aia batrani care aleg boabele de orez cu infinita liniste.
Sa fii recunoscator, alt aspect important. Cei bolnavi sunt nemultumiti, iritati, asa ca poti sterge acest tablou cu un burete pe care scrie multumire vesnica.
"Nu sunt in stare de nimic" este un mare minus. Tu esti totul, din moment ce Dumnezeu a suflat viata in tine si te-a trimis sa-ti faci lucrarea pe pamant. Neincrederea face dintr-un Dumnezeu mare unul mic de tot, asemenea gandurilor tale. Deci renunta la ea.
Un lucru care plictiseste mult boala este speranta. Daca prin fata ochilor iti trec culori frumoase, rasarit de soare, curcubeu, pajisti verzi suferinta va slabi.
Din cand in cand, sau mai bine de vreo 100 de ori pe zi spune bolii "pleaca de aici, din mine, eu sunt perfect sanatos". Roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute neincetat. Indiferent de varsta, esti la jumatatea vietii. Esti puternic si poti face inca multe. Esti vindecat prin Voia Divina.
Jurnal de Primavara
(Gabriel Socaciu)
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu