Totalul afișărilor de pagină

13 mar. 2021

Propia calatorie...


 

Este esențial să înțelegem că fiecare în această viață are de făcut propria sa călătorie iar toate aceste călătorii sunt un unicat.
Nu degeaba venim singuri și tot singuri părăsim această lume! De aceea fiecare suflet are propriile sale ,,defecte și propriile calități, propriile sale oportunități și propriile dificultăți, propriul rol si propria poveste!
Se recomandă ca înainte de a ne amesteca în viața altora pentru a le sări în ajutor să ne întrebăm: le facem cu adevărat ,,bine"?
Să ne punem întrebarea ce atragem in viața noastră prin asumarea acestui act... și să ne mai întrebăm și dacă pe plan mental, fizic și emoțional suntem ok cu noi înșine.
De foarte multe ori, rezolvând situațiile
altora la nesfârșit, nu facem decât să ne epuizăm mental si acest lucru ne dăunează mai mult decât ne putem imagina iar dacă suntem sinceri, acea persoană nu are un beneficiu de durată de pe urma acestor acte de binefacere deoarece rămâne cu lecția tot neînvățată.
Universul, ca acea ființă să poată evolua, îi v-a trimite alte și alte experiențe și situații asemanatoare până când omul în călătoria sa își va învăța singur lecția, să se ajute prin propriile sale acțiuni și responsabilități fără a mai solicita ajutorul altora! Cu cât solicită ajutor fără a se implica pe atât evenimentele dizarmonioase vor persista!
De aceea este primordial să ne concentrăm pe propriile ,,probleme", propria viață, propria călătorie, propria vindecare, și să le permitem oamenilor să crească, să se maturizeze, să își asume rezolvarea situațiilor, evoluția, viața și călătoria sa prin ea!
Acesta este darul intelepciunii, să oferim șansa oamenilor de a se trezi, nu de a îi împiedica să se dezvolte acordându-le ajutor la nesfârșit și de a îi proteja!
Ideea este de a ne curăța, elibera, vindeca pe noi înșine de bagajul emotional, de ceea ce nu ne mai folosește, de ceea ce alții ne-au spus că suntem, de programele mentale si emotionale după care am funcționat, etc... nu de a acumula și mai mult deșeu energetic decât avem deja..
Suflet drag ai venit aici cu un scop, iar acela este evoluția ta spirituală nu a mea sau a altora!!!
Lucrează la ascensiunea ta și viața ta însăși te va răsplăti și ajuta! "
Daniela Hell
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu