Totalul afișărilor de pagină

15 mar. 2021

MESAJ IMPORTANT DE LA PROFESORII LUMINII...



 

Mulți dintre voi, indiferent dacă sunteti în astral, sau meditație, veti simti primind sfere de lumină și cicluri de energie care coboară spre voi, care vă pot deschide canalele de lumină și energie. Aceste procese și totul sunt, să va asumati și să mergeti spre schimbarea dvs. de vibrație în a 5-a dimensiune.
Vă rugăm să aveți grijă de vehiculul dvs. fizic de lumină deoarece, acesta va urca odată cu dvs. și vă va deschide calea spre expansiunea menționată. Nu încetați să urcați și să mergeți spre frecvența dvs., făcând restul, pentru a merge pe transformarea forței vieții acest pământ.
Ceea ce se întâmplă acum pentru mulți dintre voi care se află pe „banda rapidă a procesului de ascensiune” este că, integrați fațetele Sinelui vostru Superior în cadrul celei de-a 4-a Dimensiuni. In ultima vreme pe Pământ, transmitem procesul dificil prin care sufletele voastre trebuie să treacă pentru a ajunge la destinația lor programată, care este planul,spre dimensiunea a 5-a . Vă cerem în mod constant să aveți grijă de dieta dvs., să mergeți in natură, să intrați în golul tăcerii, mutându-vă, în meditație constantă și activă, toate acestea va vor conduce să va asumati rolul aici pe Pământ, astfel încât să puteți simți sufletul și corpul înaintând în unitate.
Totul este absolut sincronizat cu bioritmul natural al planetei, a fost întotdeauna, dar acum este și mai intens vibrațional, așa că, îl simțiți în corpul fizic. A fi in echilibru în dualitate extremă este adevărata voastra funcție, a fost întotdeauna, doar acum fiti conștienti de asta.
La nivelul Pământului, energia de intrare este atât de pură și atât de intensă încât, îndepărtează foarte mult larvele astrale și ființele care trăiesc între umbra și realitatea lor, pentru a fi în bună coexistență cu schimbările de polaritate. Vă rugăm să vă deplasați cu frecventa albastrul safir, culori, mandale etc.) deoarece vă va face un scut energetic și vă va așeza în echilibrul pranei voastre, ceea ce va împiedica energia altor ființe să le blocheze și să le invadeze. Ne referim mai mult la proiecțiile emoționale și de caracter, decât la un alt tip de invazie.
Este doar timpul pentru apropierea dintre voi toți, popoarele, rasele, științele umane și, prin urmare, polaritățile maxime, trebuie să fie arătate, astfel încât, ființele ancorate în vechi să ia o decizie din conștiință, să rămână, să plece de acolo, sau sa intre în rezonanță cu sufletul lor.
Iubite ființe de lumină, sunteți frumoase , sunteți liberi, sunteți prosperi, sunteți ființe unite corpului vostru de lumină, simțiți și lăsați praful de lumină al acestei rezonanțe să vă ajute să vibrați intens în inima voastră.
Restul, se va materializa de acum. Lucrăm împreună cu dvs., astfel încât totul să se întâmple la scara sa corectă.
Va iubim cu profundă reverență și profundă iubire.
-Magdalena D.R.
-Traducerea Valentina Ionescu,
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu