Totalul afișărilor de pagină

10 oct. 2014

Despre atacurile energetice ...Despre atacurile energetice s-au scris foarte multe articole, cărţi etc. Ceea ce vă voi scrie, nu ştiu dacă seamănă cu ceva ce aţi mai citit pentru că eu nu am citit nici o carte despre acest subiect.
În viziunea mea, un atac energetic este produsul dintre o formă de energie subtilă (gând, sentiment) şi puterea de a concentra această energie într-o anumită formă, de către cel care o emite şi capacitatea de direcţionare a  acesteia către o „ţintă”, care poate fi orice tip de formă de viaţă.
Nu numai oamenii pot fi sau sunt atacaţi energetic ci tot ceea ce însemnă sistem viu, (minerale, vegetale, animale şi oamenii), dar, numai oamenii pot ataca orice sistem viu, pentru că numai omul posedă conştiinţă, sau ca să nu jignesc vre-un regn, pentru că sunt mamifere care pe scara evoluţiei sunt foarte elevate la nivelul regnului lor, pot exista unele mamifere cu o scânteie de conştiinţă, dar care nu le dă posibilitatea să conştientizeze încă ceea ce sunt.
Sunt două tipuri de atacuri energetice pe care oamenii le fac.
1. Atacul energetic involuntar  - omul nu conştientizează că acţiunea lui reprezintă un atac energetic asupra unui sistem viu;
2. Atacul energetic voluntar  - omul conştientizează acţiunea pe care o face, asupra cui o face şi efectele pe care le generează acţiunea sa.
Din primul caz fac parte oamenii care sunt „înzestraţi” de la naştere cu o putere de concentrare foarte mare a energiilor subtile şi nu conştientizează acest lucru şi  produc efecte în planul fizic fără să îşi dea seama. Ex. – deochiul.  Aceşti oameni, pot produce efecte şi asupra plantelor (ori se usucă, daca energia subtilă emisă este malefică, ori se prinde orice floare pe care o plantează indiferent unde, dacă energia subtilă emisă este benefică).
Cazul al doilea este mai special, pentru că aici găsim oameni care sunt pregătiţi, au cunoştinţe despre energiile subtile, despre modul de formare, de concentrare şi de transmitere a acestora şi pot produce în mod voliţional efectele pe care le doresc.
Şi aici găsim două tipuri de oameni. Cei care folosesc aceste energii subtile şi execută atacuri energetice malefice care pot avea efecte asupra „ţintei” începând de la ameţeli, stări de vomă, stări de leşin, diminuarea energiei vitale, stări de somnolenţă şi chiar adormirea „ţintei” şi chiar până la îmbolnăvirea gravă a „ţintei” care-i poate provoca decesul prin diferite forme, (accident cerebral, infarct etc.) şi cei care folosesc energiile subtile benefice pentru a proteja un sistem viu de atacurile cu energii subtile malefice, sau chiar pentru a anihila energiile malefice şi efectele acestora, fără însă a-l afecta pe atacator.
Cel care execută un atac energetic malefic asupra unui sistem viu, în mod voluntar, TREBUIE SĂ ŞTIE că mai devreme sau mai târziu, efectele acelor energii se vor întoarce la el, dar, amplificate ceea ce înseamnă că efectele asupra lui pot fi devastatoare, putându-i produce decesul instantaneu. „Întotdeauna, ceea ce vom semăna aceea vom culege”, cu menţiunea că, „Atunci când semănăm vânt, vom culege furtună”.
Formele „uşoare” de atacuri energetice involuntare, sunt: vorbele urâte, grosolane, jignirile, (prost, tâmpit etc.), mai „grave” invidia, ura şi voluntare „mai puternice”, blestemele. Am enumerat doar câteva forme de atacuri energetice care sunt la îndemâna oricui.
Bineînţeles că putem să ne protejăm de efectele oricărui tip de atac energetic, indiferent că acesta este făcut voluntar sau involuntar.
Modalităţile prin care ne putem proteja, sunt: în primul rând trebuie să gândim întotdeauna pozitiv, pentru a atrage în biocâmpurile noastre numai energii pozitive. Atunci când ne vin în minte gânduri care conţin energii malefice la adresa cuiva, trebuie să le anihilăm prin a trimite imediat multă iubire şi lumină către acel sistem viu.
Apoi, întotdeauna, înainte de a ne culca, trebuie sa rostim măcar o dată rugăciunea „Tatăl nostru”, cu specificaţia că, de exemplu eu am înlocuit „Şi nu ne duce pe noi în ispită” cu „Şi nu ne lăsa pe noi duşi în ispită”, pentru că eu cred că Bunul Dumnezeu nu ne ispiteşte pe noi ci ispitele vin din alte părţi, dar fiecare este liber să o spună cum doreşte, trebuie să mulţumim Divinităţii pentru tot ceea ce avem şi pentru că suntem sănătoşi, trebuie să ne rugăm pentru duşmanii noştri şi apoi trebuie sa mulţumim Divinităţii pentru părinţii pe care-i avem şi pentru sănătatea lor, sau dacă nu-i mai avem, să ne rugăm pentru iertarea păcatelor lor. Trebuie să ne culcăm cu gândul că inspirăm Lumina şi Iubirea Divină şi o dăruim tuturor entităţilor care ne înconjoară şi că în jurul nostru nu există decât Iubirea şi Lumina Divină cu care ne „îmbrăcăm”.
Dimineaţa, când ne trezim, trebuie să mulţumim Divinităţii pentru că ne-a mai dat încă o dată ocazia să trăim o nouă zi minunată, să ne ajute să facem numai fapte bune, iar înainte de a pleca din casă, să spunem un „Tatăl nostru” şi să ne imaginăm sub o cupolă de Lumină Divină, într-o „bulă, cochilie” de Lumină Divină, fiecare îşi alege forma pe care o doreşte, important este să fie formată din Lumina Divină, căreia „îi dăm misiunea” de a ne păzi, de a respinge orice tip de energie malefică care ar fi îndreptată către noi cu voie sau fără voie. Astfel, cu Credinţa în suflet, putem pleca zâmbind şi plini de energie unde avem treabă.
ATENŢIE! Pe timpul zilei, trebuie să ne menţinem aceiaşi stare şi cel mai important lucru, NU TREBUIE SA GENERĂM ENERGII NEGATIVE ŞI NU TREBUIE SĂ REZONĂM LA ENERGII NEGATIVE.
Ştiu că mai sunt multe de spus despre acest subiect, dar eu consider că cel mai important lucru este să ştim cum să ne protejăm de astfel de atacuri, cum putem să le prevenim şi nu cum le execută cei care o fac voluntar.
Să fiţi siguri că dacă CREDINŢA voastră ÎN DIVINITATE este fermă, dacă GÂNDIŢI ÎNTOTDEAUNA POZITIV ŞI NU REZONAŢI LA INFORMAŢIILE ŞI ENERGIILE NEGATIVE DIN JURUL VOSTRU, dacă VEŢI TRIMITE TUTUROR LUMINĂ ŞI IUBIRE, atunci NICI UN FEL DE ENERGIE MALEFICĂ NU VĂ VA PUTEA AFECTA.
Ţineţi minte că ENERGIA IUBIRII TOPEŞTE ORICE TIP DE ENERGIE MALEFICĂ, IAR LUMINA DIVINĂ O DEZINTEGREAZĂ DEFINITIV, ÎN TOTALITATE ŞI PENTRU TOTDEAUNA.
DĂRUIŢI TUTUROR SISTEMELOR VII ŞI PLANETEI PĂMÂNT IUBIRE ŞI LUMINĂ ŞI VEŢI PRIMI CEEA CE AŢI DĂRUIT!-sursa http://entitateaom.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu