Totalul afișărilor de pagină

1 oct. 2014

Tratamentul la distanta sau Vindecarea la distanta...


"Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea drept “vindecare în lipsă”. (Mai folosea de asemenea termenul de vindecare locală pentru lucrul cu mâinile).
Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii. (Atunci când se efectuează tratamentul nu se folosește fotografia, ci este necesară doar pentru a vedea cum arată pentru a putea să o vizualizați clar).Închideți ochii. Pronunțați-i numele de 3 ori în timp ce vă concentrați pe imaginea persoanei (în gând). Desenați HSZSN în frunte urmat de CKR. “Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul”.
Metoda lui Sensei Takata este foarte aproape de linia “observă, pronunță, fă-o”.
Ar trebui să vizualizați acordarea unui tratament complet și să-l faceți în aer. Faceți pozițiile pentru cap, apoi cele din fața corpului (cu un mare CKR pe suprafața torsului), apoi cele pentru spate (cu un mare CKR începând de la umărul stâng și coborând de-a lungul spatelui), transmițând un scurt comentariu pacientului cu ceea ce faceți, de exemplu: “Am început tratamentul la capul dvs. Vă tratez ochii, sinusurile etc. Acum vă tratez partea din față a corpului: pieptul etc. Acum lucrez asupra spatelui tratând zona lombară etc. Acum vă periez spatele. (La sfârșitul tratamentului trebuie să periez spatele pentru a ajuta la circulație). Acum am terminat.”
Atunci când faceți un tratament de vindecare în lipsă, tratamentul este trimis numai acelei persoane: terapeutul nu primește tratament.
La vindecarea în lipsă, tratamentul trebuie să dureze doar 30 de minute întrucât este un tratament concentrat. Închideți telefonul. Faceți tot posibilul pentru a vă asigura că nu veți fi deranjați. Nu trebuie să vi se împrăștie puterea de concentrare.
Dacă oferiți zilnic tratament de vindecare în lipsă, în cea de-a treia sau a patra zi puteți reduce durata la 20 de minute, este suficient.
Tratați numai câte o persoană odată. Și un maxim de 3 persoane succesiv (de exemplu, pentru fiecare câte o sesiune).
Sensei Takata a spus că preferă să facă vindecarea în lipsă dimineața devreme - 5.30 - 6.00 am, pentru că energia este mai înaltă.
Ea vorbea despre efectuarea tratamentului de vindecare în lipsă și trimiterea de gânduri benefice.
-sursa  http://luminauniversului-reikipentrutoti.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

 1. <3 <3 <3
  Gabriela, poti face o astfel de vindecare pentru o persoana diagnosticata cu schizofrenie ? Daca da, ce trebuie facut ? Imi poti trimite mai multe detalii pe adresa mea de email ? Cu infinite multumiri,Lumina,Iubire Pace,
  NAMASTE

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deşi există experienţe în tratarea persoanelor cu probleme mentale grave, cum ar fi Paranoia sau Schizofrenie, fără abilităţile necesare, ar fi mai bine să nu se încerce aplicarea unui tratament Reiki.. E extrem de necesar să se folosească un anumit grad de precauţie, având în vedere că pot să apară multe probleme şi provocări.În vindecările mentale ReiKi se lucrează cu conştiinţa prin transformarea influenţelor negative în pozitive şi se distrug blocările energetice. Cred că totuşi, în aceste probleme, efectele sunt mult mai pronunţate prin autotratament (când se poate) după care se vor obţine maximă însănătoşire printr-un tratament medical de specialitate...dar sa nu uitam ca ReiKi este un tratament complementar.Un blocaj mental puternic este încrederea pacientului în acest sistem, cu atât mai mult cu cât aceştia prezintă probleme chiar pe acest segment, al încrederii în general.Eu personal in aceasta problema nu am incercat. Sigur ca exista terapeuti care au obtinut astfel de rezultate in bolile psihice ca astenia nervoasă, schizofrenia şi paranoia dar în faza incipientă.

   Iti scriu lista tuturor afectiunilor unde energia Reiki poate ameliora sau vindeca : Adenom de prostată, Alergie, Ameţeli, Anxietate, Artroză, Astm, Basedow, Bronşită,Faringita,Laringita, Bronhopneumonie, Cardiopatie ischemică, Cataractă, Cefalee, Cefalee occipitală, Circulaţie sangvină deficitară, Ciroză hepatică, Colită, Constipaţie, Convulsii, Depresie, Depresie atipică, Dezvoltarea curajului, Diabet, Dureri de cap, Enterocolită, Enurezis, Epilepsie, Fibrom uterin, Glaucom, Glosodimie, Halucinaţii, Hepatită, Hipoacuzie (pentru tineri), Lombalgii, Migrene, Miopie (pentru tineri), Nevralgie de trigemen, Oboseală, Paranoia, Prostatită, Schizofrenie, Sciatică, Scleroză, Sindrom discordant, Sinuzită, Spasmofilie, Stenoză aortică, Stenoză mitrală, Teamă, Tiroidă, Ulcer.
   Cu tot dragul,
   gabriella.

   Ștergere