Totalul afișărilor de pagină

22 oct. 2014

Trezirea celor care dorm...

     Acest titlu poate o sa va induca in eroare. Nu este vorba despre somn si trezirea din somn, este vorba despre cum putem sa "trezim" in noi fortele cu care suntem inzestrati cu totii, inca de la inceputuri, de catre Creator.
    Nu o sa va dau o "reteta" minune, pentru ca aceasta pur si simplu nu exista. "Reteta se afla in fiecare din noi, adanc inscrisa in ADN-ul fiecaruia. Totul este ca fiecare din noi, in primul rand SA NE DORIM acest lucru, apoi trebuie sa CONSTIENTIZAM fortele care se afla in noi, apoi CU MULTA CREDINTA, trebuie sa punem in aplicare ceea ce CONSTIENTIZAM ca putem face.
   Problemele apar insa inca de la inceput, pentru ca foarte multi din noi NU VOR sa faca acest lucru iar altii NU CRED ca pot face orice isi doresc numai prin "trezirea" fortelor care se afla in ei.
    Foarte multi dintre noi se complac in traiul pe care-l duc. Desigur ca este foarte comod sa nu faci altceva decat lucrurile cu care te-ai obisnuit zi de zi. Este mult mai comod sa nu schimbi nimic din stilul tau de viata si daca tu crezi ca ti-e bine.... de ce ai face-o? Cei care au o situatie materiala foarte buna, sunt sigur ca nu-si doresc sa schimbe ceva in viata lor.
     Nu aveti nici un motiv sa va doriti sa schimbati ceva in viata voastra .... nu-i asa? Sa va dau eu cateva "motive" sa va doriti o schimbare in viata voastra.
    In primul rand, toate averile materiale pe care le-ati adunat sau doriti sa le adunati le puteti pierde intr-o clipa. Orice om care are averi foarte mari poate deveni sarac lipit intr-o clipa. Cei care sunteti in aceasta situatie, credeti ca ati putea trai fara aceste averi? 
    Sunt foarte multi oameni a caror greseli se rasfrang asupra copiilor. Nu vreti sa schimbati acest lucru?
    Se nasc foarte multi copii cu fel si fel de disabilitati. V-ati intrebat vre-odata de ce? Putem schimba acest lucru.
    Natura ne da semne ca actionam impotriva vietii si ne "pedepseste", prin inundatii, cutremure, uragane, in scopul "trezirii" noastre din "somnul" materialismului  In dorinta noastra de a construi cat mai multe, blocuri, case, fabrici, taiem paduri intregi, poluam atmosfera si apele, distrugem acosisteme intregi, cu efecte inimaginabile. V-ati intrebat vre-odata DE CE nu se investeste mai mult in cercetarea in scopul salvarii vietii si nu pentru distrugerii ei? Care sunt motivele reale ale razboaielor? Religioase, politice sau economice? Ce "creaza" razboaiele? Distrugeri, boli, moarte.  
    Pentru a putea evolua in directia trezirii fortelor imense din noi, trebuie sa eliminam sentimentele de ura, invidie, gelozie, frica, neincredere si toate celelalte sentimente negative derivate din acestea. Trebuie sa actionam intotdeauna benefic fata de toata CREATIA DIVINA. Ma voi opri deocamdata aici...si nu uitati, INDIFERENT DE CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU, GANDITI INTOTDEAUNA POZITIV!
sursa- http://entitateaom.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu