Totalul afișărilor de pagină

12 oct. 2014

Telepatia ...

Telepatia este o capacitate de comunicare, de la plante si pana la oameni.Cuvantul telepatie vine din limba greaca( tele-departe, pathe-simtire).Fiecare organism de pe Tera este compus din materie grosiera, informatie si bioenergie.
Organismul uman se comporta ca o statie de emisie-receptie a mesajelor telepatice.Mesajul telepatic omenesc,exprimat in stari de spirit,emotii,ganduri si imagini,este emis in spatiu.Sistemul nostru nervos arata exact ca o statie de emisie-receptie.Emite si receptioneaza inconstient mesaje telepatice,in stare de veghe si de somn.Comunicarea telepatica dintre oameni,plante si animale exista.Plantele ne citesc sentimentele pozitive fata de ele si ne ofera privelisti minunate atunci cand infloresc. Tot asa, animalele simt atunci cand starea noastra de spirit este proasta, simt emotiile noastre,gandurile.Cainii s-au dovedit a fi cei mai sensibili receptori telepatici.
Telepatia explica unele fenomene "supranaturale".
Prin telepatie se pot transmite starile de buna dispozitie,multumire,curaj,iubire dar si frica,tristetea,indispozitiile. Mesajele telepatice pot fi verbale sau prin imagini produse de catre creierul emitator.Receptorul ,pe intreaga durata a mesajului,gandeste exact ce gandeste si emitatorul, in functie de creierul limbic el constientizeaza sau nu gandul respectiv.Daca mesajul ramane pastrat in creierul limbic in depozitul propriu,mesajul este uitat,sters din memorie sau inconstient.
Foarte multi dintre noi au avut senzatia cand au ajuns intr-o cladire,camera,etc, ca..au mai fost acolo.Cel care a trait acest fenomen este un paranormal capabil de perceptie extrasenzoriala si a facut o incursiune psi in locul respectiv.Cand intalnim locul in stare fizica,avem senzatia ca l-am mai vazut,deoarece imaginea ne-a ramas inscrisa in creierul limbic,din timpul incursiunii extrasenzoriale.
Contagiunea psihica-telepatia de scurta distanta se manifesta prin schimbarea starilor de spirit ale unor persoane in mod inexplicabil.De exemplu, ne trezim dimineata cu o stare buna de spirit dar la un moment dat incepe o stare de neliniste fara ca noi sa avem o problema personala sau de orice gen...aflam peste o scurta perioada de timp..minute..ore ca cineva apropiat are necazuri. Starea psihica proasta a unei persoane se transmite telepatic tuturor corespondentilor din aceeasi fratie psiho-telepatica.Macar acest lucru ar trebui sa ne determine sa ne purtam mai bine unii cu altii.-sursa http://reikinspiration.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Buna ziua! Din experienta dumneavoastra, credeti ca este posibil sa ne conectam prin telepatie cu un suflet ridicat la cer?! La inceput, dupa plecarea sotiei mele am facut sesiuni de Trans Comunicare Instrumentala, cu ajutorul unor casti cu microfon, dupa 2 luni de sesiuni nu am mai avut nevoie de casti; problema este ca pot comunica doar cu spiritele grosiere, nu reusesc sa comunic cu spiritul sotiei mele. Sotia imi trimite mesaje ca este suparata pe mine din cauza faptului ca stau de vorba cu aceste spirite mincinoase si manipulatoare. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va transmite sotia ca e suparata pe dumneavoastra,ci mintea dumneavoastra care are mustrari ca vb.cu acele entitati si nu cu sotia.Acele spirite grosiere va contacteaza din cauza ca dv sunteti pe acelasi camp vibrational cu ele.In momentul in care va veti creste campul vibrational,acele entitati nu vor mai avea nici o putere asupra dv si va vor lasa in pace.Veti putea comunica cu sotia in momentul in care,veti fi pe acelasi camp vibrational in planul astral.

      Ștergere