Totalul afișărilor de pagină

9 oct. 2014

Prezenta "EU SUNT" ...


"Prezenta “Eu Sunt” este starea de spirit pe care o atingem cand ne conectam cu Sinele nostru Inalt, cand ne conectam cu Sursa, cu Dumnezeu. Pentru a fi incarcati cu energie, pentru a ne revitaliza spiritul, fiecare dintre noi se poate conecta la starea de pace si iubire interioara. Acesta conexiune cu esenta noastra divina, ne ofera calm, putere, inspiratie, energie, intr-un cuvant “resursa” pentru echilibru si bunastare.

Cand adormim, sufletul nostru dezbraca aceasta haina umana si se revitalizeaza; ca si cand ati spune ca se odihneste,sau ca se impamanteaza, insa aici este vorba de energie. Asa dupa cum bagati aparatele electocasnice la o sursa de curent, tot asa si sufletul are nevoie de energie, deoarece pentru toate activitatile intreprinse zilnic, este nevoie de energie.

Cand corpul nostru oboseste, obisnuim sa zicem –“nu mai am energie” sau “ma/ne simt/simtim vlaguit(iti)”. Pentru toate activitatile cotidiene, energia practic, este insuficienta pentru a pastra corpul sa functioneze normal, la aceiasi intensitate ca atunci cand va treziti. Acesta parea sa fie un mare minus al oamenilor. Orele petrecute mult prea mult la munca fara pauze, nu fac bine acestui corp. Pe langa mancarea inadecvata si plina de multe chimicale, lipsa odihnei, slabirea sistemului imunitar; toate acestea genereaza stres, deoarece corpul trimite semnale la creier ca este suprasolicitat. Ignorarea acestor semnale duce la boala, anxietate si multe cele.

Cand ne conectam la Sinele nostru Superior, traim de fiecare data renasterea fiintei, este locul unde esti imbratisat de iubire, liniste, in muzica placuta a sferelor interioare iti recapeti suflul, te contopesti cu energia Unitatii. Modul prin care putem sa ne conectam cu prezenta “EU SUNT” se face prin diferite tehnici de meditatie.

Tot ceea ce va face placere reprezinta o meditatie in sine. Va place sa va adapostiti la umbra unui copac, sa ascultati vantul cum mangaie frunzele , sa mergeti desculti pe pamant, sa ascultati muzica, sa pictati, sa scrieti poezii, sa compuneti melodii, sonete, sa calariti calul s.a.m.d. Tot ceea ce va umple de lumina si calm, va destinde, va aduce buna dispozitie, nu trebuie sa lipseasca din viata vostra.

Frumusetea si simplitatea lucrurilor si trairilor voastre va face sa intelegeti ca universul nu este complicat in esenta, insa modul cum este perceput, tine de perceptia fiecaruia.
Muzica de ambient, precum si diferite frecvente, va acorda cu voi insiva, va deschid porti nebanuite; o data ce ai simtit iubire si lumina din izvorul nesecat interior, perceptia identitatii devine clara si totul devine mai usor, mult mai usor.

Conectati-va la Creator, luati pauza sa fuzionati cu universul interior, sa fiti in liniste iar armonia si pacea nu vor intarzia sa apara. Veti putea sa faceti lucruri pe care nu le-ati facut nicodata, sa capatati incredere in fortele proprii, sa schimbati tot ceea ce nu va aducea bunastare si fericire. Ganditi mereu pozitiv, atrageti in viata voastra lumina, fiti mereu iubitori, iertatori si rezultatele se vor vedea negresit."
-sursa http://scanteiadivina2014.blogspot.ro-Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu