Totalul afișărilor de pagină

20 oct. 2014

KARUNA REIKI

Sistemul Karuna Reiki, a fost pus la punct de către William Lee Rand, care a Inceput să predea simboluri care nu făceau parte din sistemul tradiţional Reiki, intuind că acestea sunt benefice. In 1993, Impreună cu cei mai evoluaţi studenţi ai săi, prin indrumare spirituală au obţinut modul de folosire al acestor simboluri şi modul de efectuare al acordajelor pentru ele, rezultand un nou sistem Reiki. Karuna este un cuvant sanscrit care semnifică orice acţiune care poate micşora suferinţa altcuiva.

In timpul sesiunilor de Karuna Reiki, pot fi identificate mai multe tipuri de energii subtile, provenite de la fiinţe iluminate: energii care lucrează atunci cand este vorba de probleme relaţionale, energii care aduc iubire necondiţionată, energii care rezolvă probleme emoţionale sau asigură protecţie, energii care contribuie la curăţarea karmei.
Sistemul Karuna Reiki este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua nivele de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii.
Prin Karuna Reiki exista posibilitatea de a lucra cu Sf. Arhanghel Gabriel care ajuta la rezolvarea problemelor de natura karmica, de conectare la energia iubirii neconditionate a Maicii Domnului. Sistemul Karuna Reiki ofera acces si la energia ingerului vindecarii - Sf. Arhanghel Rafael si pot fi, de asemenea, conectati Arhangheli pentru protectia fata de energii malefice.



 Nu pot fi initiati in KARUNA REIKI decat cei care au fost initiati in REIKI USUI
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu