Totalul afișărilor de pagină

14 oct. 2014

Trezind în noi amintiri ancestrale...

Invățăm să lăsăm energia divină, Ki, energia pură și curată, primordială, să treacă prin noi, conștienți devenind de acest act mirific. Trezind în noi amintiri ancestrale de când știam ce este, de când iubeam și trăiam numai în acestă Lege Sacră.
Am ales să știm cum este alchimia făuritoare de noi lumi. Cumva, ne/am blocat. Dar cred că este Timpul să știm că durerea e datorată unui proces psihic care devine chimic și apoi ca manifestare ultimă: durere și boală.
Ki este energia pe care o putem înmagazina în noi. Suntem creați având această Putere. Am pierdut conștiința Ei. Acum învățăm să o regăsim, recunoscând-o. Unii se folosesc de ea …aleatoriu, ca să nu spun altminteri. Chiar dacă lovim NU O FACEM cu această energie, ci cu forța pe care am acumulat/o prin autotratament sau făcând terapie. Ki este doar IUBIRE !!! O putem dărui mângâind pe cineva, îmbrățișând sau doar priviind cu ocgii sufletului. Sau prin suflu/ șoaptă. Toate acestea se re-învață.
Dar este o imensă iubire ca dar pentru zilele celor de acum.
Greu de descris. Acesta ar fi un prim aspect, pentru cei care trec prin inițerea din ReiKi. Acest Ki care este peste tot, având denumiri diferite, dar in esenta fiind energia din tot și din noi, direct din zonele creației primordiale. Explicațiile sofisticate sau foarte lungi nu/și au rostul. Și din care au fost create tărâmuri, ceruri, vămi, praguri energetive de diferite vibrații ale KI/ului.
Am mai scris despre temerile unora că această energie poate fi ...luată. Nu! Dacă tu consideri că este a ta, da! atunci sigur ai și necazuri, Dar dacă conștientizezi și accepți că e DAR atunci …minunile au loc zi de zi, secundă de secundă.
Simbolurile sunt de multe feluri. Cele create de om, cu diferite scopuri,  cele primite prin duh sau revelație divină. In ReiKi se folosesc pictograme si ideograme, ceea ce pentru marea majoritate e o necunoscută, fiind vorba de scrierea sacră japoneză, de kanji, una din grupa celor patru scrieri japoneze, unde dacă o simplă eroare de îngroșare a unei părți dintr/o linie este omisă, se schimbă total sensul. De pronunțarea corectă nici nu mai amintesc. 
Iar Simbolurile ne ajută , pe noi, cei incepători să ne concentrăm. In primul rând. Pentru că nu ni s/a predat SACRALITATEA FAPTULUI IN SINE. Cum să desenăm, în ce spațiu... Dar mai ales atitudinea/ meditația,  interioară.
Inițierile sunt ca o împărtășanie. Și este bine să fie reluate cât mai des. Ne va schimba repede; recunosc, pe unii poate prea repede și atunci sunt bulversați. Pe unii sigur nu. Dimpotrivă. Știu, doar călugării se pot împărtăși săptămânal, asta depinzând de dezlegarea care li se dă de către staroste. Așa că …fiecare va hotărî responsabil fiind, ce are de făcut. Oricum, în timpul inițierilor se întâmplă multe, ceea ce poate determina alegerea pe care o vom face.
Vibrația de acum este alta decât acum 10/50 sau 1oo de ani. Vindecarea inseamnă CONTIENTIZARE si CREDINȚĂ!!! Iar a face initieri chiar și înainte de cele 21 de zile este deja Binecuvântare. Mai ales pentru cei care pot face parte dintr/un grup de meditație. Cei care am trecut prin primele initieri acum 5/10/15 ani cred ca înțeleg de ce  afirm acest lucru. Cei care primesc inițieri acum , au crescut deja în energia celor de dinainte. Și e minunat. Nu am dreptul să impun restricții nimănui. Să ….temperez avântul unora câteodată, asta da! Dar este decizia mea și mi-o asum. Importanta este însă tot PRACTICA INDIVIDUALă dincolo de cumulul  informațional. Mentalul ….cu tot cu informații, poate fi ,,acaparat” așa că tot pe perceptța, instinctul propriu ne vom baza. Iar asta se învață pas cu pas. 
sursa- http://dor-danaela.blogspot.ro/-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu