Totalul afișărilor de pagină

8 nov. 2014

Bogatia Sufletului...

Bogatia spirituala este un proces al sufletului, se acumuleaza clipa de clipa, viata dupa viata, printr-o infinitate de experiente.
Sunt cativa ani de cand am pasit cu incredere intr-o noua lume, o lume care mi-a deschis noi cai si noi perspective despre viata. 
O viata care se scrie si se descrie in fiecare clipa si care ne defineste cine si ce suntem.
Intr-o lume care functioneaza pe principiul dualitatii, unde binele si raul se contopesc si ne poarta printr-o mare de experiente.
La inceput suntem derutati, este atat de multa informatie de asimilat si de integrat, de constientizat si de pus in practica incat uneori ne simtim rataciti.
Intr-o lume in care cauti un adevarat maestru, iar dupa atatea cautari ajungi sa intelegi ca acel maestru este chiar in tine.
Un maestru este o frecventa, o stare de spirit pur, in care sufletul depaseste timpul si spatiul si se uneste cu intregul, dincolo de iluzie si dualitate.
Un maestru nu iti induce frica ci iti da curaj, un maestru te invata sa ai rabdare si iti ofera neconditionat cunostintele lui.
Un maestru te iubeste neconditionat si te tine de mana in cele mai grele momente si te inalta.
Am invatat sa apreciez viata sub toate formele ei, este cu atat mai frumos atunci cand vezi intr-o clipa de claritate, lumina din fiecare fiinta.
Este important sa constientizam fiecare lucru, sa acceptam si alte variante de realitate si sa alegem ce rezoneaza cu noi.Aici avem o singura obligatie: sa ne traim viata cat mai frumos.
Intr-o lume in care am devenit un fel de sclavi ai societatii, unde violenta si stresul sunt la ordinea zilei, am ales sa venim aici si sa aducem echilibrul si bucuria, iubirea si armonia.
Va veni o zi cand lumea va trai in pace deplina si nu va mai exista suferinta. Este aproape.
Totul este mereu in schimbare, in fiecare zi suntem altii, depinde de noi ce alegem sa fim.
Cea mai mare putere de vindecare si de inaltare este frecventa iubirii neconditionate.
Sa nu uitam ca aceasta viata este doar un episod dintr-un sir infinit, iar realitatea este starea noastra de spirit.-sursa http://spre-infinit.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu