Totalul afișărilor de pagină

7 nov. 2014

Medicina Cuantica...

Fizica cuantica demonstreaza ca totul in univers este energie. Fizicienii sustin ca in esenta totul e lumina,dar mai mult sau mai putin incatusata in energie gravitationala si incetinita astfel la frecvente foarte mici-de lumina pura, pina la materie densa, la roci palpabile fizic.
Putem defini medicina cuantica ca fiind o noua abordare medicala bazata pe sinteza achizitiilor fizicii cuantice, combinata cu ultimele cunostiinte asupra naturii profunde a fiintelor vii si experienta milenara a medicinii orientale, adica pe realitatea energetica a fiintelor vii.
Medicina cuantica se bazeaza pe utilizarea cuantelor de energie, adica pe doze infime de radiatie electromagnetica, destinate diagnosticarii preveniri si regenerarii sanatatii individului, folosindu-se pentru aceasta factori de actiune electromagnetici cit mai apropiati de cei naturali. Folosirea radiatiilor biologic si ecologic pure duc la restabilirea campului electromagnetic si informational perturbat de patologie. Pentru aceasta emisiile elctromagnetice folosite vor trebui sa fie la unison cu procesele informativ-energetice ale organismului viu, cu alte cuvinte vor trebu sa fie in rezonata cu acestea.
Sanatatea consta in armonia relatiilor energetic-infomationale dintre individ si natura. Aceasta armonie se exprima prin optimizarea mecanismelor de autoreglare, autoaparare si autovindecare a organismului viu. O dinamica activa a sanatatii interseaza organismul ca intreg, pe plan fizic, mental si spiritual. (Dr.Youri Kheffits).
Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale.Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea acestor dereglari, permitind organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei. Corectarea include frecvente biorezonante care influenteaza sistemul, si alte influente care modifica proprietatile bioelectrice si in final energetice ale corpului.Medicina energetica sau bioenergetica se refera la terapiile complementare care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism folosind detectia si corectia dezechilibrelor energetice.Sitemele energetice ,Reiki si de alta natura echilibreaza aceste dezechilibre si duce la vindecare.
Existenta legaturilor dintre punctele de acupunctura aflate pe meridiane cu organele interne au fost demonstrate de multi cercetatori printre care Voll in Germania si Nakatami in Japonia. Acesta din urma a constatat ca exista la nivelul dermului anumite linii in care punctele masurate au o conductibilitate mai mare decit zona inconjuratoare. Aceste linii se suprapun in general peste traseele cunoscute ale meridianelor energetice de acupuncura.
Cercetari recente au indicat ca medicina energetica are cea mai rapida rata de crestere in domeniul sanatatii si motivul nu poate fi altul decat ca aceasta lucreaza, este eficienta si cautata de pacienti. Tehnicile cuantice, sunt noi metode aplicate in domeniul medicinii energetice. Pe termen lung raportul cost-eficienta este mult mai favorabil decit folsirea altor tehnici care nu se adreseaza cauzelor energetice ale imbolnavirilor.
Dr George Crile, fondator al renumitei Cleveland Clinic din Ohio, adresandu-se in 1933 la un Congres al chirurgilor, a prezis ca in viitor va fi posibil ca prin electrodiagnostic sa fie detectata prezenta unei boli inainte ca aceasta sa se manifeste clinic.
Medicina cuantica este bazata pe utilizarea cuantelor de energie adica pe doze infime de radiatie electromagnetica destinate diagnosticului, prevenirii si rgenerari sanatatii individului.

Efectul lui Kirlian desoperă sufletul obiectelor si fiintelor vii.
Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom.Este cunoscută și ca „efectul Kirlian”, „procedeul Kirlian”, „tehnica Kirlian”.
Efectul Kirlian a fost descoperit întâmplător în anul 1939 de soții Kirlian; a fost amplu desbătut și studiat în URSS de cercetători ca Iniușin și Adamenko precum și în alte țări ca Cehoslovacia, Italia, SUA. A stârnit controverse și a constituit subiectul a numeroase reuniuni științifice la care au participat medici, psihologi, biologi, ingineri, alți oameni de știință.Pornind de la procedeul soților Kirlian sunt imaginate soluții tehnice noi care au lărgit considerabil aria posibilităților de investigare și cunoaștere a materiei vii.
În funcție de autori și de tehnica folosită imaginea obținută are diferite denumiri: electrografie, electrofotografie, efect corona (folosit îndeosebi de cercetătorii americani), fotografie Kirlian, etc.
Fotografia Kirlian se poate realiza atât structurilor vii cât și structurilor nevii.
Structurile anorganice au o imagine statică, monocromatică și reproductibilă.
Structurile organice au o imagine dinamică, variabilă de la un moment la altul și de la o stare a organismului la alta.
Diversele stări funcționale a organismului, normale sau patologice le corespund culori specifice care diferă de starea fiziologică a organismului, arată cercetătorii acestui procedeu.
Dr. Dumitru Constantin consideră că efectul Kirlian evidențiază biocâmpul organismelor vii, bazându-și afirmația inclusiv pe concluziile oamenilor de știință Northrop, Burr și Ravitz care, în studiul lor asupra biocâmpurilor, au evidențiat fluctuații semnificative dependente de mai mulți factori.
La Institutul de neuropsihiatrie al Universității Los Angeles din California și la American Psyhological Association, în anii ’70, Thelma Moss și grupul ei de cercetători au studiat bio-câmpurile la plante și oameni și pe această cale a posibilelor interacțiuni energetice dintre organismele vii. Fotografiile obținute, în urma unor atente analize, au scos în evidență diverse imagini, cu diferite culori și intensități în funcție de tensiunea psihică, mânie, teamă, stare de relaxare. Printre constatări au figurat și acelea conform cărora în unele zone ale organismului apare un aspect mai estompat iar în altele mai accentuat. Aceste zone cu imagini diferite au putut fi ulterior determinate a fi structuri cu energie bioelectrică variabilă.
Asemenea descoperiri, ce au la bază efectul Kirlian, oferă posibilitatea de a spune că din punct de vedere fizic, funcționarea sistemelor vii poate fi concepută ca o fluctuație de câmpuri energetice. Ca urmare acestor cercetări și experimente științifice, există păreri ale unor oameni de știință conform cărora interacțiunile umane ar putea fi interpretate și înțelese ca fiind, în primul rând, ca interacțiuni ale unor câmpuri energetice.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu