Totalul afișărilor de pagină

2 nov. 2014

ReiKi Karuna [4] ...simbolul de maestru...

Simbolul de Maestru Karuna

Aum/Om
Aum/Om este un simbol de vibraţie superioară, primit la iniţierea în Măiestria Karuna ReiKi. Se foloseşte pentru curăţare şi refacerea aurei. Este un simbol de protecţie, reprezentând creaţia şi perseverenţa.
Semnificaţie: Acest simbol se pronunţă Ah-uumm. Este un simbol din sanscrită folosit în multe practici spirituale din est. Reprezintă funcţionarea Universului ca un întreg; A-Tatăl/Mama, creaţia, U-fiul/fiica, evoluţia sufletelor individuale, şi M absorbţia a tot ceea ce este creat. Sunetul sacru al Universului.

 Acţiune: Om curăţă, stabilizează şi sigililează (pecetluieşte, închide) aura; aduce în lumină, purifică, protejează şi conectează cu Divinitatea. Om este incantată şi vizualizată în aur, individual sau în grupuri, în vederea vindecării sau iniţieri; sunetul încarcă aerul cu prana (Ki), care, sub influenţa gândului, poate fi îndreptat spre direcţia specificată.
Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a initierii. Om deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu