Totalul afișărilor de pagină

4 nov. 2014

GANDUL-EMANATIA PROPRIEI NOASTRE FIINTE...

Dragilor, daca in lumea materiala invatam sa controlam materia, sa interactionam cu ea, prin intermediul simturilor, ei bine, atunci in sfera energiilor, ceea ce genereaza realitati, modifica, structureaza, intr-un cuvant creeaza, este GANDUL.
Gandul este o emanatie care contine un cod purtator de frecventa. Gandul poate fi lumina  sau intuneric, in functie de perceptia fiecaruia. Ce putem face cu gandul? Ce poate face gandul? Un om care este constient de puterea de manifestare a gandurilor sale, emanatie proprie, creeaza propria interactiune cu realitatea, sau realitatile intrepatrunse(planuri). De aceea, cand generam un gand si nu suntem constienti de incarcatura lui, modificam structurile existente ale realitatii, in functie de calitatea lui structurala. Uneori gandim negativ, insa de cele mai multe ori o facem din neintelegere si nu cunoastem consecintele interactiunii gandurilor noastre cu realitatea subtila. Dupa cum bine stiti, exista o constiinta comuna, o minte comuna activa, alcatuita din totalitatea emanatiilor gandurilor noastre. Gandurile sunt frecvente. Cu fiecare gand emis catre mentalul colectiv, hranim o realitate, o generam, o alimentam si ea prinde contur deoarece este alimentata cu putere. Foarte multi oameni sunt indusi in eroare crezand ca ei percep adevarata realitate. Realitatea poate fi modulata, indusa prin diferite tehnici ascunse cunostiintei publice. Traind intr-o realitate bazata pe dualitate, care insumeaza un cumul de experiente necesare dobandirii adevarului si descoperarii adevaratei indentitati. Desi pare ca realitatea este numai una singura, cea perceputa cu ajutorul celor cinci simturi, adevarul este cu totul altul. Tot ceea ce hraneste mentalul colectiv cu perceptia realitatii ca suntem doar ceea ce vedem, sunt ganduri induse in mentalul colectiv, pentru a deturna atentia individului in general de la descoperirea de sine, de la a cauta adevarata sa identitate.
Suntem bombardati in continuu cu idei de separare si de neputinta, suntem facuti sa credem ca suntem prea mici pentru a lupta cu “oamenii puterii”; dincolo de valul acesta al perceptiei neputintei, se ascunde un vast control si manipulare, actionand pe toate ramurile de activitate care implica prezenta umana.  Inducerea perceptiei de separare alimenteaza aceasta realitate cu ganduri care pun limite, care au drept continut sa blocheze, frecventa lor este modulata astfel incat sa limiteze, sa deturneze, sa creeze alte si alte instrumente de control.  Acum cativa zeci de ani, ni se parea o aberatie faptul ca putem comunica la distanta, fara implicarea tehnologiei bazata pe fire, insa, in zilele noastre este déjà o certitudine. Unda radio exista, desi nu poate fi perceptibila cu ochiul liber. Deci, ceea ce noi credeam a fi imposibil, exista numai datorita faptului ca a existat libertatea de a crede ca este posibil tot ceea ce ne putem gandi. De la gand la actiune, nu exista decat un pas- hotararea de a pune in practica. Tot ceea ce este vizualizat, imaginat, exista sub forma de idee, de schita  mentala. Am dat exemplu cu unda radio, pentru ca mi se pare foarte edificator in economia intelegerii existentei unei realitati a energiei, a gandurilor, a planurilor subtile de manifestare. Perceptia adevaratei realitatii depinde de evolutia fiecarui suflet, de puterea lui de a sparge “coaja” matricei dualitatii si de a vedea adevarul raportandu-se la inima sa. Ceea ce gandim ne defineste, ceea ce gandim ne aduna, ceea ce gandim construieste.

Fiecare dintre noi, la un moment dat in aceasta existenta, si-a manifestat dorinta de a schimba ceva in viata proprie. Lumea este alcatuita din oameni, tot ceea ce facem se datoreaza actiunilor noastre. Tot suportul pleca de la deciziile luate singuri pentru noi insine, dar si pentru ceilalti. Evolutia pe cale spirituala, deschide porti noi, se intrevad noi orizonturi de perceptie, cu fiecare experienta dobandita, suntem mai intelepti si mai apti in a lua decizii pozitive pentru noi, ca specie umana.

In ultimele decenii s-a putut observa o schimbare in mentalitatea comuna, in sensul ca majoritatea oamenilor, doreau si doresc sa imbratiseze un nou model de a trai viata, bazat pe echitate, abundenta, egalitate, pace si iubire. “Mugurii” acestei noi manifestari a gandirii in plan constient, este datorata schimbarilor la nivel cosmic prin care trece acest univers din care facem parte, fapt ce a atras inceputul schimbarii constiintei comune. De fapt este vorba de o largire a spectrului de perceptie a realitatii. Cu alte cuvinte, schimbarea se manifesta pozitiv pentru ca este momentul sa se manifeste. Gandul poate fi pentru voi sau pentru cei de langa voi, constructiv sau distructiv. Ceea ce am fost invatati de Maestrii Luminii, este ca noi suntem singurii creatori si co-creatori a realitatii comune, a ceea ce avem, a ceea ce suntem. Noi suntem singurii care ne cream realitatea.

Dragilor nu sunt in masura sa impun ceva, in sensul de acceptare a ceea ce spun, voi singuri aveti capacitatea sa evaluati, sa cantariti si sa acceptati ce vine la voi prin intermediul perceptiilor voastre. Nu luati de bun nimic, cereti-va sa vi se descopere adevarul vostru. Implicati inima. Ea va va da imboldul sa cercetati singuri adevarul. Daca va intrebati inima si constatati ca exista o lupta la nivel subtil pentru constiinta umana, veti afla siguri adevarul. Deschideti-va. Daca multe lucruri au fost considerate imposibil de realizat, ulterior, s-a demonstrat ca acele lucruri sunt posibile, ba chiar au fost demonstrate, create, aduse in plan constient si fructificate. Gandul poate reprezenta libertate sau inchisoare. Totul se afla in interiorul vostru. Raspunsurile mereu s-au aflat in interiorul vostru, se afla in interiorul vostru, al nostru, al tuturor. Foarte multi oameni s-au confruntat cu faptul ca nu intelegeau cum realitatea pe care ei o percept, este iluzie, din moment ce ei o percep, fizic vorbind. Dragilor, realitatea nu este aceasta pe care o percepem cu cele 5 simturi.  Calea inimii este singura care poate deschide perceptia adevaratei realitati. Daca priviti concret in jur, veti vedea si mai ales simti, ca nu asta este realitatea, desi o vedem si ne identificam cu ea zilnic. Ce face posibil faptul ca simtim ca acesta nu reprezinta realitatea? Inima. Ea ne spune mereu ca singura realitate este cea bazata pe iubire, pe exprimarea ei. Lumina este realitatea adevarata. Noi suntem Lumina si Iubire.

Gandul poate fi energie care construieste din interiorul nostru lumea pe care o dorim, realitatea bazata pe exprimarea creativitatii noastre, pe exprimarea frumusetii noastre interioare, dar poate fi si “ghilotina” care taie de la radacina orice demers de evolutie in ecuatia vietii noastre. Depinde ce putere de creatie ii dam, si cat de mult alimentam aceasta energie plecata din centrul fiintei noastre. Energia gandurilor este atat de puternica daca noi oamenii o hranim si credem in ea constant, de aceea, recrearea realitatii unitatii consta in alimentarea constanta a acestei energii, pana cand ea se contureaza.
La nivel subtil putem face mult rau daca emitem in eterul colectiv, in mintea colectiva, ganduri de slaba frecventa, negativitate, sunt programari puternice care moduleaza, schimba perceptia majoritatii. Echilibrarea mintii colective, a mentalului colectiv, se realizeaza numai daca emitem ganduri positive, plina de iubire si lumina.
Simplele ganduri de pozitivitate, simpla imaginatie a faptului ca suntem lumina si iubire, deprogrameaza sau inlatura valul matriceal a realitatii induse. Cu alte cuvinte, daca ne traim viata in armonie cu totul, daca ne iubim intre noi, daca suntem lumina in tot ceea ce facem si gandim, mintea colectiva reactioneaza la gandurile noastre, ideea de schimbare, lumina prind contur in mintea noastra comuna. Am increderea ca aceasta criza a umanitatii, aceasta criza de iubire va fi rezolvata prin participarea activa, cand va fi momentul ideal, a majoritatii, si vom spune - NU, vechii paradigme de conducere a acestei lumi. Puterea este individuala, dar si colectiva. Noi avem puterea sa schimbam totul. Ma alaturi voua in lupta pe care o ducem pentru trezirea fratilor nostrii si impreuna efortul nostru nu va fi in zadar, pentru ca noi credem in Lumina, Adevar si Iubire.-sursa-scanteiadivina-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu