Totalul afișărilor de pagină

18 nov. 2014

Durerea nu este adevarata...

Mulți dintre voi pot fi în acest moment într-o frustare profundă datorită manifestării a ceea ce se află adânc în spațiul inimii voastre. Am scris pe blog despre crearea Noului Pământ iar ultimele mele două cărți Nașterea Noului Pământ și Ieșirea din realitatea 3D a vechiului Pământ acoperă diferitele aspecte ale eliberării frecvențelor care vă țin în realitatea vechiului Pământ 3D.
Sunt multe discuții legate de ”Corpul Durere” mai ales în ceea ce am putea numi ”spiritualitate”, iar aceste învățături încearcă să vă învețe că acest ”corp durere” se află în jurul vehiculului nostru uman. Atunci când cineva vă provoacă voi sunteți învățați că ceea ce vă provoacă este așa-zisul corp durere. Aceasta este o învățătură profund distorsionată și mulți au ancorat acest fapt drept ADEVĂR și au permis realității vechiului Pământ 3D să-i învețe să ACCEPTE că corpul durere este ceva ce vine împreună cu vehiculul uman. Acest lucru NU ESTE ADEVĂRAT și nu este acceptat în frecvențele realităților Noului Pământ. El este un construct creat care a fost predat celor din realitatea vechiului Pământ 3D în scopul de a justifica și a explica ceea ce a fost construit în acea realitate.
La fel ca și ”karma” care este un concept creat, tot așa este și corpul durere. Deoarece numai ADEVĂRUL poate fi luat pe Noul Pământ atunci conceptul corpului durere și frecvența distorsionată legată de acesta trebuie să fie ELIBERATĂ. Nu este ADEVĂRAT Ă declanșarea durerii și să ai de-a face cu ea din nou și din nou, acesta este un ecou al constructului vechiului Pământ 3D în care durerea este adevărata fundație a experienței de viață umană, deoarece fără durere acest construct al vechiului Pământ 3D nu ar fi putut fi niciodată construit.
În acest moment valuri energetice uriașe ale frecvențelor Noului Pământ stimulează toate scenariile care ar putea activa frecvența ”corpului durere” în scopul de a dezvălui acea frecvență, pentru că voi puteți elibera doar ceea ce puteți vedea, iar această frecvență a rămas ascunsă vederii timp de eoni. Din nou și din nou voi ați acceptat că trăiți într-o frecvență karmică, ați acceptat că ați trecut prin relații karmice dar acest lucru nu le face pe nici una dintre ele ADEVĂRATE. TOTUL a fost un construct pentru a explica distorsiunile create ale vechiului Pământ 3D care se produc prin izolarea și suprimarea fluxului NATURAL al IUBIRII care ESTE.  
După cum am detaliat în cărți, declanșarea durerii în ceea ce privește relațiile personale este creată în constructul vechiului Pământ 3D în scopul de a vă reține de la expansionare. Dacă credeți că a ”IUBI” implică durere emoțională, atunci sunteți conținuți într-un construct care încearcă să vă împiedice să vă deschideți spațiul inimii. IUBIREA DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI. Cei care s-au încarnat pe această planetă în scopul de a ieși din realitatea creată a vechiului Pământ 3D sunt aici pentru a trăi ADEVĂRUL și a crea raiul pe pământ.
Nu susțin că pe Noul Pământ nu veți experimenta tristețea, durerea și furia, ceea ce susțin este că veți lăsa ca aceste emoții să CURGĂ PRIN vehiculul vostru uman, experimentarea lor nu va cauza durerea care PĂSTREAZĂ și SUSȚINE aceste emoții, lucru care produce durerea copleșitoare pe care mulți dintre voi o re-experimentați în acest moment. Sunteți rugați de SUFLETUL vostru să permiteți CURGEREA acestor emoții (frecvențe). Permițând curgerea voi eliberați și puteți să vă regăsiți echilibrul, dacă vă țineți strâns de ele veți experimenta dureri chinuitoare și veți declanșa din nou manifestarea corpului durere și acesta este, bineînțeles , adevăratul motiv pentru care SUFLETUL vostru v-a pus în situația în care vă aflați.
Este remarcat faptul că familia umană este arena în care declanșarea este cea mai violentă și folosesc acest cuvânt în mod deliberat, familiile umane pot fi adeseori arene ale violenței emoționale. Reținerea emoțiilor în scopul de a ”cruța” durerea unui alt membru al familiei nu este iubire, este reținere. Este auto-distrugere învăluită într-o învățătură distorsionată. O cutie care arată ca un cadou de Crăciun dar care conține de fapt un șarpe cu clopoței. Șarpele cu clopoței încolăcit adânc în vehiculul vostru uman va ieși să lovească pe oricine sau în orice situație care-i amenință supraviețuirea și mulți dintre voi veți ezita să recunoașteți cât de mult țineți la durere pentru cei din jurul vostru. Acest lucru nu reflectă ADEVĂRUL și nu este susținut de Noul Pământ.
IUBIREA DOAR ESTE, și asta nu înseamnă ca voi să vă turnați durerea în cei din jurul vostru și nici să permiteți celor din jurul vostru să-și toarne durerea în voi. Mulți dintre voi ați permis acest lucru orbiți fiind de învățăturile pe care le-ați primit în legătură cu ”răspunderea față de familie” și cu ”legăturile de familie”. Acesta este un construct pentru a vă ține orbi într-o frecvență dimensională joasă. Singura persoană care poate elibera durerea care ați fost învățați să o țineți în adâncul vehiculului vostru uman sunteți VOI. Singura persoană care vă poate acorda permisiunea să vă eliberați sunteți VOI pentru că cei din jurul vostru NU SUNT VOI, ei nu știu și nici nu pot ști ce simțiți voi pentru că ei nu trăiesc în interiorul vehiculului vostru uman. Sunt multe învățături care caută să vă învețe că sunteți ”la fel” iar acest lucru nu este ADEVĂRAT, pentru că de exemplu acei membri ai familiei care au ”împărtășit” durerea pierderii unui membru al familiei lor, filtrează acea durere prin PROPRIILE lor emoții și vehicule umane, prin urmare ei nu pot împărtăși exact aceleași răspunsuri. Mulți dintre voi și-au asumat responsabilități suplimentare în stocarea emoțiilor celor din jurul vostru și acum aceste emoții ies la suprafață pentru eliberare.
Este de remarcat că această călătorie este supravegheată de către SUFLETUL vostru în fiecare moment. Dacă în acest moment simțiți că vă învârtiți în cerc rețineți acest lucru: ”cercul” este o FRECVENȚĂ care vă orbește, vă provoacă și apoi vă orbește în așa fel încât să poată rămâne ascunsă. Cu cât este mai profundă învățătura distorsionată cu atât mai mare va fi drama care se va declanșa în jurul vostru pentru a vă menține orbi.
În acest moment vi se cere să rămâneți în echilibru și să permiteți CURGEREA emoțiilor prin vehiculul vostru uman. Asta este tot, nu trebuie să intrați în detaliile scenariilor din care provin emoțiile voastre, unele dintre ele vor fi din această încarnare, iar unele dintre ele vor proveni din altele, pentru că TOTUL ESTE ACUM și voi ați trăit cicluri ale aceleiași frecvențe timp de eoni și în tot acest timp ați fost învățați că așa este natural și acest lucru nu este ADEVĂRAT.
Durerea nu este o parte naturală a experienței de viață umană, ea a fost un CONSTRUCT NECESAR al realității vechiului Pământ 3D. Acesta a ținut rasa umană în lanțuri pentru eoni și acum rasa umană este chemată să elibereze în totalitate această frecvență. Dincolo de lacrimi, dincolo de durerea care este simțită ca o eliberare care are loc, sunt curcubee. Ele au fost acolo întotdeauna, asemeni unui curcubeu după o ploaie. Ele au fost negate rasei umane pe perioada întregii sale existențe în realitatea creată a vechiului Pământ 3D.
Acum în zorii de început ai Noului Pământ vi se cere să priviți cerul și să înțelegeți că IUBIREA DOAR ESTE și că curcubeele sunt trimise din TOT în acest moment pentru că TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR.-Autor Karen Dover-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu