Totalul afișărilor de pagină

17 nov. 2014

Entitati benefice si malefice - cum le deosebim ...


  Exista un moment in evolutia spirituala in care vederea interioara incepe sa se activeze si ne deschidem catre lumea de dincolo de val. Deschiderea este treptata, pot sa apara senzatii diverse, sa simtim ca, desi suntem singuri intr-un loc, avem certitudinea ca mai este cineva acolo, percepem mirosuri, culori, umbre care nu au nici o explicatie in planul material. Primul contact cu aceasta lume fascinanta este insotit de teama, entuziasm, bucuria dobanirii unor certitudini privind calea spirituala aleasa... poate ca ne doream de ceva vreme sa experimentam ceea ce doar citisem in carti... Totusi, este bine sa ne luam cateva masuri de protectie, pentru ca nu toate entitatile care se afla in apropiere si incearca sa intre in contact cu noi au cele mai bune intentii. Inainte de a pasi dincolo de prag, asigurati-va ca v-ati facut protectiile, asa cum ati invatat la diferite cursuri - reiki, auto-control, samanism, terapie angelica etc, sau pur si simplu folositi rugaciunile incepatoare pe care le gasiti in toate cartile de rugaciuni. Desi poate fi incitant sa descoperiti ca puteti comunica cu spirite, ingeri etc. nu tot ce zboara se mananca si, cel putin pana cand dobanditi putina experienta, puteti fi pacaliti cu usurinta. Entitatile, chiar si cele negative, pot oferi informatii aparent adevarate, sau franturi de adevar printre care strecoara lucruri false... poate va sugereaza ca ati ajuns deja departe, va gadila orgoliul - entitatile benefice nu o vor face.
                     Prezenta entitatilor benefice este insotita de o stare de pace, bucurie, protectie. Va simtiti bine, aerul vibreaza diferit, poate sa devina mai cald, prezenta este uneori insotita de un miros placut. Daca au un mesaj pentru voi, acesta este incurajator, va hraneste inimile, va consoleaza sau va arata perspective noi ale problemelor. Chiar daca va anunta un eveniment grav, mesajul nu trezeste teama, ci este invaluit in compasiune si iubire. De multe ori putem intalni astfel de entitati in locuri de rugaciune, in locuri curate energetic, in prezenta unor persoane cu aspiratii spirituale inalte. Entitatile benefice nu va vor indemna sa faceti nimic imoral si nu se vor apuca sa barfeasca, sa ameninte, sa faca profetii aducatoare de spaima, ci vor cauta sa va mangaie si sa va intareasca credinta si obiceiurile benefice. Daca primiti mesaje alarmante sau vi se cere ceva in schimbul serviciilor pe care vi le-ar putea face, este cazul sa va ganditi de doua ori inainte sa le urmati indemnul.
                   Entitatile negative sunt insotite de neliniste, o senzatie de raceala si apasare... desi pot sa apara in culori stralucitoare, luand aparenta unor entitati luminoase, sunt lipsite de caldura si iubirea pe care entitatile benefice o radiaza in jur. Mesajele lor aduc teama, ofera solutii care, la o privire mai atenta, sunt fie dificil de urmat, fie presupun actiuni care pe termen lung va pot aduce nefericire. Neascultate, unele entitati provoaca senzatii neplacute - sufocare, panica etc. sau trec la amenintari directe. Nu este cazul sa incepeti o polemica... pur si simplu invocati protectia divina si cereti-le sa plece. Teama le hraneste, asa ca intelept ar fi sa spuneti cu credinta o rugaciune scurta, vor pleca. Aceste entitati au atata putere cata le cedati voi, prin spaima, negativitate, intentii impure... cu cat veti persevera mai mult in lucrul cu lumina, cu atat le veti intalni mai rar.   Exista cazuri, putine la numar, cand intalnirile cu entitati malefice sunt permise ca teste, lectii in evolutia voastra. Trecerea peste aceste spirite va va ajuta sa cresteti si sa capatati mai multa incredere in divinitate si in voi insiva.
             Orice entitati ati intalni, este bine sa lucrati cu voi insiva, sa incercati sa va purificati emotiile, gandurile, intentiile si sa dobanditi treptat discernamant - iar acest lucru presupune sa va cunoasteti indeajuns de bine incat sa recunoasteti propriile trairi si sa le puteti deosebi de cele induse din exterior. Un duhovnic deschis si experimentat sau cel putin o alta persoana mai inaintata pe calea spirituala aleasa de voi va poate ajuta la inceput de drum, sustinandu-va si uneori aratandu-va eventualele pericole sau miraje ale lumii de dincolo de val.
                Patrundeti dincolo cu smerenie, credinta si iubire... acestea sunt armele care vor alunga orice entitate venita sa va insele.-sursa-http://terapiatreptelor.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu