Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2014

ReiKi Karuna [3] ...Simboluri Karuna ReiKi Grad II...

Gnosa
Semnificaţie: Vindecare şi Iluminare planetară, „cunoaştere mistică şi spirituală acumulată prin simţuri şi profeţii ale lui Dumnezeu”, ”Dumnezeu se arată la fel întregii Creaţii, şi prin conectări individuale”.
Acţiune: Gnosa vindecă mintea şi conectează mai puternic cu sinele.

Conectează sinele superior (EU-l suprem) cu sinele inferior (micul EGO)
Gnosa aduce sinele superior în corpul fizic, de aceea este folosit pentru vindecări profunde. Pătrunde foarte adânc şi scoate la suprafaţă durerile emoţionale, relevând cauza reală a durerii într-o modalitate care completează şi facilitează vindecarea.
Amplificarea capacităţii şi abilităţilor de învăţare
Îmbunătăţirea comunicării
Mărirea capacităţii creative
Gnosa împreună cu Rama permit Sinelui să se manifeste în planul fizic.
Dezvoltarea clarviziunii
Prin acutizarea cunoaşterii, Gnosa ajută la penetrarea barierelor energetice ale (ne)cunoaşterii induse de “protecţiile” atacurilor malefic. Deschiderea acestor porţi conduce la posibilitatea realizării scopurilor şi ţelurilor blocate de acest tip de atac. Eficienţa maximă se obţine prin combinaţie cu Shanti.

Shanti
Semnificaţie: Pace
Acţiune: Aduce pacea. Dă încredere în viaţă. Conectează la cursul vieţii vindecând trecutul, armonizând prezentul şi eliberând viitorul. Acest proces uşurează trăirea în sine, amplifică bucuria de a trăi. Cei care se îngrijorează pentru că lucrurile au mers rău în trecut au tendeinţa de a se îngrijora şi pentru ceea ce va veni. Shanti vindecă trecutul, aduce pacea în prezent şi ne eliberează astfel de grijile pentru viitor.

Vindecarea insomniei
Shanti eliberează de teamă şi instaurează o stare paşnică, un sentiment suav de serenitate, motiv pentru care poate vindeca insomnia şi aduce un somn liniştitor. Vindecă de coşmaruri. Netezeşte aura.
Alungarea temerii şi panicii
Shanti este foarte eficient în tratarea atacurilor de panică sau oboseala cronică. Mulţi dintre oamenii acre au aceste probleme îşi fac prea multe griji, lucru care îi oboseşte, îi slăbeşte şi îi îndepărtează de ţelul lor. Shanti aduce o stare de spirit liniştitoare, care îi ajută să se concenteze asupra prezentului.
Manifestarea celor mai bune rezultate
Shanti asociat cu Kriya şi cu Rama aduce armonie în realizarea scopurilor, făcându-e mai uşor de atins.
Dezvoltarea clarviziunii
Se meditaează pe simbol, cu vârful simbolului intrând în chakra celui de-al III-lea ochi, simbolul fiind trasat într-un plan vertical, perpendicular pe planul frunţii. Efectul este de curăţare a acestei chakre (Ajna) şi de amplificare a fenomenul de clarviziune.
Kriya
Semnificaţie: Echilibru perfect.
Acţiune: Acest Cho Ku Rei dublu se foloseşte pentru manifestarea fizică şi vindecarea rasei umane.

Împământarea
Pentru a folosi Kriya la refacerea legăturii cu pământul, se vizualizea fiecare parte a simbolului coborând pe câte un picior (partea superioară a simbolului pe şolduri, iar spiralele de-a lungul picioarelor). Amplifică manifestarea conştiinţei de sine în organism. Ghidează pe drumul în viaţă într-un mod foarte practic.
Manifestarea ţelurilor
O modalitate ar fi scrierea acestora pe o foaie de hârtie sub forma unei afirmaţii. De exemplu, dacă doriţi să practicaţi Reiki având 20 de persoane pe care le vedeţi pe săptămână, scrieţi: Am 20 de pacienţi pentru tratament Reiki pe săptămână. Desenaţi apoi Kriya pe hârtie şi, ţinând-o între mâini, trimiteţi-i energie cu Kriya în fiecare zi. În acelaşi timp, trebuie să munciţi pentru a vă atinge scopul, creând un plan de acţiune. Dacă sco-pul ales este pentru binele dvs absolut, vi se vor întâmpla ˝coincidenţe˝ valoroase, care vă vor fi de folos. Kriya Reiki va ajunge la toate persoane-le şi resursele care vă sunt necesare pentru atingerea scopului propus şi pentru manifestarea acestuia cu bucurie.
Evidenţierea priorităţilor
Vindecarea rasei umane
Kriya poate fi folosit pentru a vindeca toţi oamenii şi pentru a-i face să lucreze în armonie.
Iava
Semnificaţie: Echilibrează cele 4 elemente. Pământ, Apă, Aer, Foc
Acţiune: Java ajută la clarificarea realităţii şi a co-dependenţelor.

Clarificarea realităţii
În vieţile noastre există oameni care încearcă să controleze modul în care trăim. Dacă avem un scop în viaţă sau un fel de a trăi pe care ni-l dorim care nu convine altora, reuşitele sunt mai greu de obţinut. Planurile şi scopurile noastre sunt umbrite de intenţiile negative ale celor din jur. La fel se întâmplă şi dacă deţinem în subconştient reziduuri de gânduri şi sentimente controlate de alţii în trecut. Motivul este că, din vinovăţie sau frică, cedăm din puterea noastră celor din jur. Iava ne eliberează de aşteptările celorlalţi şi de proiecţiile pe care aceştia le fac în noi, restituindu-ne puterea de a ne croi viaţa după placul nostru.
Vindecarea co-dependenţelor
Vindecarea simţului realităţii
Definirea şi menţinerea ţelurilor personale
Vindecarea pământului.
Iava combinat cu Harth vindecă dependenţele.
  Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu